[NAJAVA] AVON KAMPANJA 04/2016 & DEAR SKIN

Avon je kompanija za žene koja nas iz mjeseca u mjesec uveseljava raznim novitetima na području preparative, dekorative i modnih dodataka a čiji proizvodi, vjerujem da ćete se složiti, idu uz bok mnogo skupljoj kozmetici.
Nova kampanja 04/2016 koja počinje 02.03. a traje do 22.03. nudi pregršt proizvoda te se dobrano osjeća dašak proljeća kroz razne cvjetne uzorke, proljetne boje te cjelokupnu ponudu možete vidjeti klikom na ovaj link.
Listajući novi katalog, negdje na sredini naići ćete na moju malenkost i izuzetno sam ponosna i sretna da sam ovaj mjesec i ja dio Avonove priče te u svojoj kolekciji predivnih beauty suradnji, moram priznati da mi je ova posebno draga iz razloga što sam pozvana educirati oko njege kože što mi svakako najbolje leži. Kroz naredne postove koje ću objavljivati jednom tjedno kroz ovu kampanju, želim vam približiti njegu te kako izvući maksimum iz svakodnevnih rituala za svoju kožu. 
Ja sam osobno isprobala mnogo preparativnih proizvoda brenda Avon i bitno je naglasiti da Avon nudi razne linije za svaki tip i stanje kože a moj zadatak je pomoći vam da što pravilnije odredite svoj tip kože kako bi pravilno izabrali proizvode. Kako prepoznati svoj tip i stanje kože pisala sam u ovom postu te ću vam kroz naredne postove tipkati više o konkretnim savjetima i linijama. Osim toga, predlažem vam da pratite Avonovu službenu FB stranicu (klik)  gdje ću se uskoro družiti s fanovima kroz chat pa pripremite sva pitanja koja će vas zanimati.
U nastavku pogledajte neke od noviteta iz kampanje 04/2016 koje sam dobila a neki tek trebaju stići a biti će puno toga i za vas :)
Premiere Luxe Oud, novi muški miris koji je debelo u upotrebi te recenziju očekujte brzo. 
"Dreams mod" uz novi ženski Dreams miris, moderan cvjetni uzorak na ručnom satu i novčaniku.
Preslatka torba u obliku srca, u koju kada se rastvori stane sve što obično donesemo iz poštenog shopinga. Praktično ogledalce koje stane u svaku torbicu te nova maskara "Big&Multiplied" s dvostrukom četkicom.
I za kraj, novi Anew Essential serum za lice namijenjen svim dobnim skupinama a njegovu recenziju možete očekivati kada ga dobro isprobam.


Kako vam se sviđa naša suradnja? Koji novitet vam je najviše privukao pažnju?

Oznake: , ,