OSVOJI ADRIATIC BALM

Stari dobri recepti naših baka oduvijek su in i pomalo im se vraćamo jer znale su naše bake kako sanirati kožne probleme i njegovati kožu. Priča koja me je osvojila je upravo poput uvoda: "Moja baka je izrađivala ovaj melem a ja sam nastavio tu tradiciju", riječi su vlasnika Adriatic Balm tvrtke koji u svom asortimanu nude upravo ovaj originalan hrvatski proizvod s otoka Brača, ručno rađen, proizveden maceracijom ljekovitog bilja u maslinovom ulju, uz dodatak pčelinjeg voska.
Adriatic Balm ima široku namjenu: zacijeljivanje i tretiranje rana, njega nakon sunčanja, sprečava nastajanje strija, hidratizira, ublažava svrab, čireve,  održava kožu elastičnomte sprečava isušivanje i ublaži procese starenja kože.

Tekstura je gusta, balzamasta i vrlo hranjiva tako da je potrebna vrlo mala količina proizvoda. 


Sastav Adriatic Balma je potpuno prirodan a radi se o maslinovom ulju, maceriranom bilju te pčelinjem vosku stoga moram upozoriti da nije pogodan za masnu kožu jer se neće dovoljno upiti. Više o Adriatic Balmu možete pročitati na ovom linku.
Što se tiče učinka o istom ću vam tipkati kada ga dobro istestiram a kako sam vlasnica osjetljive kože itekako ga imam na čemu isprobati.

U suradnji sa Adriatic Balmom darujem tri čitatelja s jednim balzamom.
Kako osvojiti nagradu?


Dobitnice Adriatic Balma su Maja Rendulić, Vesna Bilić i Ana Mileusnic 

Oznake: , ,