TRENUTAČNI TOP PROIZVODI #5

Prošlo je nekoliko mjeseci otkako sam pisala o trenutnim favoritima i niti sama ne znam zašto nisam tako dugo podijelila sa vama proizvode sa kojima se najviše družim. 
Iako se kod mene stvari izmjenjuju brzinom munje jer testiram mnogo proizvoda, ipak izdvojila sam neke kojima se najviše družim i koji su ostavili odličan dojam na mene.
Kod njege kose sam postala prava izbirljiva osoba, što radi činjenice da se češće feniram nego ranije, što radi toga da mi je kosa postala nekako punija otkako koristim Vichyeve ampule protiv ispadanja.
Sa šamponima se nikako ne mogu pronaći. Trenutno ih je više otvoreno ali najdraži su mi Oro Therapy šampon bez sulfata a namijenjen osjetljivom vlasištu i Olivalov šampon s avokadom koji mi pruža dovoljno vlage prijeko potrebne mojoj trenutno dehidriranoj kosi. Povremeno koristim i odličan proizvod John Frieda 7-dnevni tretman za volumen kose o kojem sam tipkala u ovom postu.
Zaista koristim puno proizvoda za njegu lica ali ono što trenutačno najviše volim su Filorgina Skin Absolute day krema (recenzija) jedina za sada koja zadovoljava moje suhe i masne dijelove na licu a koristim i za dan i za noć. Bez seruma kod mene ne može, trenutno volim Caudalie Reversatol Lift serum kojeg sam nedavno potrošila do posljednje kapi tako da recenziju očekujte uskoro.
Što se tiče okoloočnih krema, otkrila sam dvije fantastične kremice: Ulola Lift koju sam upecala s 20% popusta na prirodnu kozmetiku u DM-u te Avon Nutri-Advance okoloočna koju sam tek nedavno probala i zaista se ugodno iznenadila: kremasta, bogata i taman za suho područje oko očiju poput mojeg. 
Dermalogicin primer HydraBlur je nešto što mjesecima volim a recenziju ste mogli pročitati u ovom postu.
Kod čišćenja lica i dalje sam vjerna Byphasse micelarnoj (recenzija) koja je prepovoljna tako da mi osim čišćenja lica služi i za čišćenje kistova. Tonik koji trenutno najviše koristim je Bocassy o kojem sam pisala u ovom postu a umivalica Biobazina iz linije Hydradiance (recenzija).
Što se tiče ostalih proizvoda koje sam otkrila i ostala vjerna je CL dezodorans koji je po meni najbolji dezić  ikada te sam se dobrano opskrbila zalihama. Fascinantno je da se ponaša poput antiperspiranta a ne sadrži alkohol i cink, tako da ga je trenutno teško srušiti s trona. O CL dezodoransu sam pisala u ovom postu.  Ulje za nokte Dady Oil kojeg trošim drugu bočicu (recenzija), zaslužno je za moje nokte koji se čudom ove zime nisu listali a kad smo kod noktiju, moram pohvaliti Dr Hauschka olovku za zanoktice sa uljem Neema. 
Uskoro ću vam tipkati o jednom brendu "Aromatični kutak" a ne mogu da ne pohvalim njihovu regenerativnu kremu za ruke koja je savršen izbor kod sivih, smežuranih ruku kakve su moje svake zime. 
Znate koliko volim Shea maslac, naravno, pod uvjetom da je čist i bez dodataka te bez njega nikada ne ostajem. Nedavno sam dobila 100% Karite maslac brenda Institute Karite koji je visoke kvalitete pa ga koristim za apsolutno sve: oko očiju, ruke, zanoktice, usnice...iskreno mislim da pravi shea maslac treba svatko imati u kući, posebno tijekom zimskih mjeseci.
Što se tiče mirisa, posljednjih mjesec dana zaljubljena sam u Missoni (recenzija) iz razloga što pokriva sva moja raspoloženja i trenutke tokom dana a vjerujte, znaju jako varirati.

I to bi bilo to od mojih trenutnih favorita. U kojim proizvodima vi trenutno uživate? Dijelimo li koji favorit?

Oznake: ,