ULJE ZA BRADU I BRKOVE FLORA ADRIA


Vjerujem da vas je pomalo zbunio naslov današnjeg posta jer od kuda ulje za bradu na blogu ženske autorice, no danas je za mene poseban post :)
Otkrit ću vam malu tajnu, na bivšem radnom mjestu, imala sam priliku pomalo izrađivati kozmetiku. U razgovoru s mnogim klijentima shvatila sam jedno: muškarci sve više imaju problema sa kožom a posebno se žale oni koji nose brkove i/ili bradu i to najviše na simptome suhe, ljuskave kože koja svrbi radi čega njihova brada nije uredna a dlaka je bez sjaja. Razmišljajući što bih predložila klijentima došla sam do zaključka da im krema nije pomoć jer se teško umasira u kožu ispod brade, dlaka popije dobar dio kreme i malo toga doprije do same kože. Rješenje je trebalo biti nešto umirujuće, nešto što djeluje  na dlaku kao i na kožu, nešto nekomedogeno i brzoupijajuće.
Tako je nastao proizvod jednostavnog naziva :Ulje za bradu.  Znala sam da će biti djelotvorno no nisam očekivala previše no kada su mi se zadovoljni klijenti vraćali po nove doze zahvaljujući na pomoći, moje srce je bilo kao kuća. 
Ja više ne izrađujem ovo ulje ali sam predložila renomiranoj tvrtki Flora Adria koja se bavi izradom kozmetike. Stručnjaci brenda oduševljeno su prihvatili ideju i tako je nastalo Ulje za bradu i brkove. 
ČEMU SLUŽI ULJE ZA BRADU I BRKOVE: 


KAKO SE KORISTI?
Jednostavno pomoću pipete ukapate u dlan nekoliko kapi te nakon umivanja na vlažnu kožu utrljate ulje vrhovima prstiju na kožu ispod dlaka i prema kraju provučete kroz cijelu dužinu dlake. Dovoljno je koristiti jednom dnevno nakon tuširanja.
SASTAV:


Hladno prešana ulja koštice marelice, odličan izvor vitamina B17 čime regenerira osjetljivu kožu, čini ju elastičnom i hidratiziranom, ulje jojobe koje pomaže da se aktivni sastojci bolje apsorbiraju, stvara nevidljivi sloj na koži čime ju štiti, duboko prodire u dlaku čime ju obnavlja, eterično ulje ylang-ylang, izvrstan tonik za dlaku, regenerator za kožu, djeluje antistresno i afrodizijački te eterično ulje atlaski cedar koje ima seboregulirajuće djelovanje na čireve, akne, dermatitis, seboreju i proširene pore.
Ulje nema nikakve umjetne sastojke i 100% je prirodno.
TEKSTURA, MIRIS, AMBALAŽA: Ulje je svijetle boje, kako sam napisala, koristi se u kapima i treba ga koristiti štedljivo jer nije poanta da se namastite i nauljite s proizvodom već da se ono dobro upije u kožu i dlaku. Upijanje je brzo, nakon nekoliko minuta nema osjećaja masnoće a miris je prekrasan te dolazi od ylang-ylanga a kako slovi kao afrodizijak i umirujućeg je djelovanja, vjerujem da će vam se miris jako svidjeti. Ulje je upakirano u tamnu bočicu kakva mora biti kada se radi o uljnim mješavinama.
CIJENA ulja u količini od 30 ml iznosi 85 kn i moguće ga je za sada nabaviti samo online, točnije preko FB stranice (klik) te na mail jadran.popovic@flora-adria.hr  a uskoro stiže u poznate brijačnice i frizerske salone širom Hrvatske.

Kako vam se sviđa ovaj proizvod? Nose li vaše muške polovice bradu i brkove?

Oznake: , , , , , ,