AVON ANEW ESSENTIAL SERUM+DARIVANJE

U mojoj nedavnoj suradnji sa Avon Hrvatskom, koja je uključivala i edukativne postove koje ste mogli čitati na ovom linku, često sam spominjala serum i njegovu važnost u svakodnevnoj njezi. Sukladno tim savjetima, posljednjih mjesec i pol koristila sam serum iz Avonovog asortimana, a radi se o novom proizvodu unutar Anew linije, te je došlo vrijeme za njegovu recenziju.
OPIS PROIZVODA: 
Serum za lice za sve dobne skupine. Pruža intenzivnu hidrataciju i prevenciju protiv bora i diskoloracija kože.

PAKIRANJE, TEKSTURA, MIRIS: Luksuzno i higijensko pakiranje na kakvo smo navikli kada je Anew linija u pitanju. Pumpica pažljivo dozira proizvod, tako da je moguće koristiti točno onoliko kapi koliko je potrebno jednom korištenju. Tekstura seruma je vodenasta, lagana i gelasta, prozirne crvenkaste nijanse, dok je miris lagan, blago naparfumiran. 


NAČIN KORIŠTENJA I MOJ DOJAM: Serum ne sadrži agresivne sastojke, poput kiselina ili retinola, tako da je pogodan korištenju ujutro i navečer. Lagane je teksture koja se prilično brzo upija, i definitivno je potrebna krema povrh njega, jer teško da će bilo kojem tipu kože biti dovoljan samostalno. 
Kada me netko pita za preporuku seruma kod početnog korištenja, rekla bih da je upravo ovaj serum definicija seruma idealnog kod početnika, te osoba koje primjećuju prve znakove starenja. 
Prvi znaci starenja su individualni te se kod nekih pojavljuju u 20-tim, dok kod nekoga tek u 40-tim. Bilo kako bilo, ukoliko primjećujete fine linije oko očiju, čelu i obrazima, vrijeme je za početak intenzivne njege! 
Anew Essential serum na takvoj koži pokazuje vrlo brzo rezultate, jer daje prilično vlage, koja potom povećava volumen na mjestima gdje su se borice počele pojavljivati. Kod već nastalih bora, predlažem radije neku drugu liniju, na primjer Reversalift - o kojoj sam vam pisala u ovom postu, jer ovaj serum ne sadrži sastojke koji pomažu brušenju dubokih bora, već je kao prevencija, na koju morate ranije misliti.  Isto tako mislim da je ovaj serum dobar izbor u traženju hidratantnog seruma, posebno kod masne, mješovite i normalne kože, dok je kod suhe potrebna dobra hranjiva krema kako bi se vratili lipidi koje ovaj serum ne sadrži. Sukladno tome, Essential je izbor za osobe od 20-40 godina sa masnom, mješovitom i normalnom kožom, koje traže kvalitetan serum koji neće ostavljati težak osjećaj, a pružiti će sve potrebno kako bi se spriječio gubitak vlage, te poboljšala blistavost lica.

SASTAV:

CIJENA: U aktualnom katalogu 06/2016 cijena Essential seruma iznosi 159 kn (30 ml)

Pronašla si se u ovom opisu?  U suradnji s Avon Hrvatska darujem dvije čitateljice Anew Essential serumom.
Kako osvojiti nagradu?.


Dobitnici su: Željka i Magdalena Živković

Oznake: , ,