KERASTASE L'INCROYABLE BLOW DRY

Dugo nisam pisala o stylingu kose a isti je itekako u mojem fokusu posljednjih mjeseci. Razlog je promjena frizure pa sam tako iz dosadne duge kose koja je vječito bila u repu prešla na poludugu kosu koju je potrebno stilizirati kako bi oblik frizure imao smisla.
Napokon sam počela koristiti četke za feniranje, peglu i ostala čudesa za oblikovanje kosu, a uz to, naravno i proizvode za styling. Danas vam tipkam o novom proizvodu brenda Kerastase pod nazivom  l'incroyable blow dry.
OPIS PROIZVODA: Čudesni termoaktivni losion za oblikovanje dugotrajne frizure uz pomoć topline. Ponovno se aktivira pri upotrebi aparata za toplinsko oblikovanje čak i pri niskim temperaturama. Toplinska zaštita do 230 C. Kontrolira frizz učinak 96 sati pri 80% vlažnosti.
NAČIN KORIŠTENJA: Aplicirajte na vlažnu kosu, osušite i stilizirajte uz pomoć topline za željenu frizuru; ponovno aktivirajte s ponovnom upotrebom topline na 150 C.


AMBALAŽA, TEKSTURA, UPOTREBA: Očekivano od Kerastase-a bočica je sama po sebi pravi kupaonski ukras. Elegantna, srebrna bočica s pumpicom pomoću koje se lako dozira željena količina. Tekstura je fluidna, nemasna a miris cvjetan i ugodan te prilično intenzivan. Koliko se zadržava na kosi ne mogu u ovom trenutku procijeniti jer mi kosa više ne dopire do nosa. Koristim na način da nakon pranja kose i brisanjem ručnikom, utrljam tri-četiri pumpice na predio kose od pola glave prema vrhovima, počešljam četkom i osušim kosu fenom. Nakon toga stiliziram kosu ovisno o raspoloženju, ponekad figarom a ponekad peglom. Inače za informaciju, moja kosa može imati frizuru samo jedan dan pa čak uz upotrebu tone laka jer se jednostavno idući dan sve opusti i više ne sliči na ništa. Korištenjem  l'incroyable blow dry-a moje frizure su izdržale puna dva dana a treći je ionako spremna za pranje i teško da izdržim više od tri dana bez pranja kose. Sviđa mi se što ujedno štiti kosu od topline i činjenica da ne masti kosu već se upija u potpunosti ali moram napomenuti da je moja kosa  trenutno prilično suha. Po čemu je ovaj proizvod posebniji od sličnih? Najveća prednost je što se serum nakon apliciranja na kosu aktivira svaki puta kada upotrijebite toplinu bez obzira na temperaturu jer sadrži mikročestice koje se reaktiviraju do idućeg pranja što konkretno znači da jedan dan možete stvoriti kovrče a drugi dan izravnati kosu, proizvod će jednako djelovati bez novog korištenja.
*PR PROIZVOD
CIJENA: 205 kn (150 ml)
Za kraj, evo nekoliko mojih frizura korištenjem  l'incroyable blow dry losiona. Neka vas ne zbuni boja kose jer sam ju tokom testiranja ovog proizvoda promijenila.
 pegla
 feniranje
figaro

Koristite li proizvode za zaštitu topline? Koji proizvod je vaš favorit?

Oznake: , , , , ,