LA DIVA EMANUEL UNGARO RECENZIJA

Moja strast za mirisima neutaživa je poput strasti za serumima, kremicama i ostalim, ženi tako važnim svakodnevnim prijateljima. Vjerojatno ću puno puta izaći iz kuće bez maskare ali bez parfema-teško. 
Nedavno je poznata modna kuća Emanuel Ungaro predstavio svoj novi miris La Diva i vrijeme je da podijelim sa vama dojmove. 
Sama bočica najavljuje nešto senzualno i ženstveno: po mom ukusu, točkasti uzorak sa pink detaljima na bočici su taman; ne isuviše nakinđureno a opet dovoljno posebno da bočica predstavlja pravi ukras na ormariću.
Da se vratim na sam miris u kojem dominiraju voćne note: kruška, malina i ružičasti biber u gornjim notama koje otkrivaju put medu, vaniliji i pačuliju u srednjim notama dok se nakon eksplozije slatkoće na mojoj koži najduže zadržava omiljena vanilija i pačuli. Jasno je da se ovdje radi o slatkom mirisu u kojem je čak i pačuli sladak te samom tom svojom eksplozijom medene slatkoće može utjecati da se osjećate puno mlađe. Opet, ovaj miris nije tipični "girly" voćni bonbon, smatram ga vrlo modernim te najviše zamišljam mlade dame koje su zakoračile u život iz dana bezbrižnosti ka životnim uspjesima s dozom damskog, senzualnog a opet nevino djevojačkog prizvuka. 
Početak proljeća je pravo vrijeme za ovaj miris koji nije potpuno ljepljiv na koži već vrlo linearan što znači da mu se note izmjenjuju tijekom nošenja. Na primjer, na mojoj koži dominira slatka vanilija i medenasti pačuli koji ovog puta nema ulogu suzbijanja slatkoće već prati sve ove voćne note prema zemljanom štihu kako bi parfem postao ozbiljan i profinjen a ne totalna voćna salata.
Kako se radi o EDP-u, tako je vrlo trajan i nema potrebe za nošenjem u torbici jer će vas pratiti čitavi dan i noć te širiti auru oko vas što će naravno izazvati pitanja koji to miris nosite.
Ja osobno nisam od voćnih parfema pa iako ovaj miris nije potpuno po mojem ukusu, moram priznati da je Emanulel Ungaro za 50-tu obljetnicu svog brenda i lansiranjem La Dive napravio miris koji će zaista obilježiti ovu obljetnicu a vjerujem dugo razveseljavati djevojke i žene svojom prelijepom bočicom i zlatnom tekućinom koja će ostati zapamćena mnogim nosićima.
Cijene : edp 30ml  299,00kn
      edp 50ml  419,90kn
            edp 90ml   523,10kn
*PR UZORAK

Koji miris budi u vama proljeće i osjećaj Dive?

Oznake: , ,