[NAJAVA] PHILIPS LUMEA PRECISION PLUS PRESTIGE

Najpopularniji gadget za trajno uklanjanje dlaka pomoću IPL tehnologije Philips Lumea vjerujem da je mnogima poznat. Imala sam priliku isprobati ovaj aparat prije dvije godine no naše druženje je trajalo svega nekoliko tjedana tako da ga napokon mogu pošteno isprobati i testirati.
Inače, IPL tehnologija mi nije strana te sam isprobala profesionalne tretmane pa kada govorim o IPL-u vrlo je bitno da se izaberu renomirani proizvođači jer ako se upustite u korištenje nekih trećerazrednih uređaja, spalit ćete sve osim korijena dlaka.
Da se vratim na Philips Lumeu, u dvije godine koliko je na tržištu čitala sam mnogo pozitivnih dojmova te imala priliku vidjeti kako je korištenje djelovalo na mojim prijateljicama i poznanicama.
Imajte na umu da ništa ne rješava dlake zauvijek  te su ovakvi aparati namijenjeni kućnoj upotrebi pomoć kod prorjeđivanja i dugotrajnog uklanjanja dlaka što ima za posljedicu manje uraslih dlačica i lakši život, posebno nas žena.
U ovom postu provesti ću vas kroz sadržaj kompleta i o načinu korištenja a o efektu ću vam tipkati nakon nekog vremena tj korištenja.
OPIS PROIZVODA: Pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije rezultat je dugogodišnjih opsežnih istraživanja i testiranja na više od 2.000 korisnica te suradnje s vodećim dermatolozima. Inovativna IPL tehnologija osigurava čak 75% manje dlačica već nakon 4 tretmana, a više od 80 % žena koje je isprobalo Lumeu tvrdi da je bolja od ostalih metoda depiliranja.

SADRŽAJ PAKETA:


NAČIN KORIŠTENJA: kako bi IPL svjetlost imala smisla te djelovala na korijen dlake, potrebno ih je prije upotrebe obrijati. Ovaj dio je važan jer ako korijen dlake iščupate voskom ili sličnim metodama neće biti potpunog efekta jer čupanjem oslabljujemo korijen pa je manja šansa da ga IPL prepozna. Kako bi Lumea prepoznala korijen dlake, potrebno je da je taman i čvrst. Iz ovoga zaključujete da je ovaj aparat idealan za osobe s tamnim i jakim dlačicama što ne znači da ga ne mogu koristiti osobe s svjetlim dlakama.
Preporučeno vrijeme korištenja uređaja je svaka dva tjedna na način da odgovarajućim nastavkom prelazite po području pritščući prekidač no prije toga je potrebno podesiti odgovarajući stupanj od 1 do 5. Više o načinu korištenja, opisati ću vam u recenziji. 

Nakon korištenja imajte na umu da je tijekom dana obavezna visoka SPF zaštita ali ona bi uvijek morala biti alfa i omega dnevne njege.
CIJENA modela Philips Lumea Precision Plus sc2009 iznosi 4099,00 kn. Ovaj model je najnoviji na tržištu i duplo jači od prethodnika stoga je i cijena nešto viša u odnosu na starije modele.
*uređaj dobiven na trajno korištenje



Jeste li već probali IPL tehnologiju za kućnu upotrebu? Kakva su vaša iskustva?


Oznake: , , , , ,