OSVOJI NATURE'S BOUNTY SUPER SKIN, HAIR & NAILS FORMULU

Posted by Dear Skin at 20:27
Zimski period je iza nas, ali su posljedice  koje uzrokuju hladno vrijeme, grijanje, zagušljive prostorije i zimska  prehrana siromašna vitaminima ostavlja na našoj koži, kosi i noktima, došle  do izražaja.
Puno puta pisala sam o svom problemu ispadanja kose koje se najviše manifestira na prelascima godišnjeg doba, te u tu svrhu,  koristim razne preparate, no jedno je sigurno: bez pravilne prehrane i unošenja nutrijenata koji pomažu zdravlju kože, kose i noktiju nema brzog niti kvalitetnog oporavka.
Nedavno sam dobila na recenziju proizvod vodećeg svjetskog brenda dodataka prehrani  koji se već 40 godina brine o svojim korisnicima na jedinstven način: vrhunska kvaliteta, prave formule, stroga kontrola kvalitete i sastojci od provjerenih dobavljača Nature's Bounty koji nam stiže iz Amerike. U Americi su već vodeći u nekim kategorijama, a između ostaloga, u onome što mene trenutno najviše zanima: kosa, koža i nokti.
Više o brendu i asortimanu možete pročitati na ovom linku.
Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina  kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac. Pogodan je za vegeterijance, te se uzima samo jedna tableta dnevno.
Proljeće je vrijeme kada uvijek koristim dodatke za jačanje kose, kože i noktiju, tako da sam krenula s testiranjem ove formule a moju recenziju i konačan dojam moći ćete pročitati nakon što potrošim bočicu. Inače, moja kosa je jako slaba, rijetka te sklona opadanju a niti nokti nisu u puno boljem stanju te trenutno izgledaju zaista grozno tako da mislim da sam pravi kandidat za ovaj proizvod.
Cijena Super Skin, Hair & Nails formule iznosi 129 kn (60 kom), a  odlična vijest je da u odabranim ljekarnama tijekom Nature’s Bounty mjeseca ljepote,  osim Super skin, Hair & Nails formule na popustu od 10% su Vitamin C i Selen također odgovorni za imunitet i zdravlje. Iskoristila sam ovu promociju, te kupila C vitamin i Selen iz razloga što trenutno živim nenormalnim tempom te mi je organizam u totalnom deficitu. Dojam sva tri proizvoda svakako očekujte kada potrošim preporučenu dozu. 
Brend je dostupan u mnogim ljekarnama no ukoliko ne naiđete u vašoj ljekarni, željene proizvode možete naručiti. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mail info@naturesbounty.hr.

Nature's Bounty Hrvatska želi brz oporavak i lijepu kožu, kosu i noktiće dvjema čitateljicama ili čitateljima ovog bloga pa danas imate priliku osvojiti ovaj jedinstveni proizvod.


Kako osvojiti nagradu?.


 •  u komentaru odgovorite na pitanje što sadrži formula Skin, Hair & Nails formula?
 • NEPOTPUNE PRIJAVE NEĆU UZIMATI U OBZIR
 •  share nagradne igre na Facebooku, ukoliko me pratite (neobavezno) 
 • U komentaru navedite pod kojim imenom pratite Dear Skin blog.
 •  NE OSTAVLJAJTE PODATKE U KOMENTARIMA, POSEBNO NE E-MAIL ADRESE, ALI OSTAVITE  IME ILI NADIMAK POD KOJIM ME PRATITE
 • darivanje je otvoreno za čitatelje iz Hrvatske
 • napomena: svaka nepravilnost, dupli profili, IP adrese i slično biti će izuzeti iz izvlačenja
 • javljajte se do nedjelje 08.05.2016. u ponoć, a nakon toga ću izabrati dva dobitnika Skin, Hair & Nails formule (60 kom) koji se moraju javiti u roku od 48 sati
Dobitnici su: Dragica Raguž i Jasna Filipčić

Koristite li dodatke prehrani za ljepotu i zdravlje? Jeste li isprobali proizvode Nature's Bounty?60 komentari:

 1. Formula sadrži B kompleks, bakar, cink, proteine soje i pivski kvasac.
  Fb: Martina Šuperba
  Instagram: frckymarta

  OdgovoriIzbriši
 2. Formula Skin, hair and nails sadrži:
  -B vitamine-niacin
  -bakar
  -cink
  -jod
  -proteini soje i pivski kvasac
  :)
  Ana-Marija Perić

  OdgovoriIzbriši
 3. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  FB: Tea Šainović

  OdgovoriIzbriši
 4. Uzimala sam u nekoliko navrata vitamine za kosu u periodima kada mi je kosa jače ispadala, ali još uvijek nisam ispobala proizvode Nature's Bounty.

  Skin, Hair & Nails formula sadrži kombinaciju vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.

  FB Katarina Ventin Siljan

  OdgovoriIzbriši
 5. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac
  FB: Jasmina Sukalić

  OdgovoriIzbriši
 6. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, proteina i minerala a to su
  B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac. :)

  FCB VaLe Rija

  OdgovoriIzbriši
 7. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  Pratim kao VedranaMajer

  OdgovoriIzbriši
 8. Ljiljana Gligorevic Super Skin Hair& Nails formula sadrzi vitamine minerale i proteine B kompleks bakar cink proteine soje fb Ljiljana Gligorevic

  OdgovoriIzbriši
 9. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.

  Fb Marija Mare

  OdgovoriIzbriši
 10. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.

  Fb:Ines Kristić

  OdgovoriIzbriši
 11. Skin, Hair & Nails formula sadrži kombinaciju vitamina, minerala i proteina - B kompleks, pivski kvasac, cink, bakar, proteine soje.
  Koristim dodatke prehrani ovisno o potrebama organizma, tako da naizmjenično uzimam multivitamine, koenzim Q10, minerale, formulu za kožu, kosu, nokte...Uglavnom, uvijek imam nekakve potrebe :-)
  Pratim te pod imenom Ida Štefanec

  OdgovoriIzbriši
 12. Super skin, nails and hair formula sadrzi kombinaciju vitamina, minerala i proteina, odnosno sadrzi niacin, folnu kiselinu, vitamin B12, pantotensku kiselinu, zeljezo, jod, cink, bakar, mangan, PABA, kolin, inozitol, izolirane proteine soje i pivski kvasac.
  Voljela bi koristiti formulu za nokte koji su mi grozni, cim narastu milimetar lome se i pocinju se listati.
  Fb/ Annie Chu

  OdgovoriIzbriši
 13. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac. Super stvar :)
  FB: Mirela Rastija

  OdgovoriIzbriši
 14. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  FB: Danijela Ale Ra Zagar

  OdgovoriIzbriši
 15. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, proteina i minerala a to su
  B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac...

  fb Danijela Lukač

  OdgovoriIzbriši
 16. Skin,hair and nails formula sadrzi idealnu kombinaciju vitamina, proteina i minerala kao npr.bakar, cink, proteini soje, pivski kvasac i b kompleks.
  Fb i instagram Daniela Šalinović

  OdgovoriIzbriši
 17. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, proteina i minerala, kao što su
  B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  fb Valentina Kolarić

  OdgovoriIzbriši
 18. Skin, Hair & Nails formula je bogata vitaminima, mineralima i proteinima.
  Sadrži kompleks vitamina B, proteine soje,niacin, jod, bakar , cink, pivski kvasac.
  Fb Irena Karabajić

  OdgovoriIzbriši
 19. Skin, Hair & Nails sadrži upravo ono što meni treba!
  Kompleks vitamina B, pivski kvasac, bakar, cink,kombinaciju vitamina,proteina i minerala, proteine soje... 😊
  Fb Tihana Raguž

  OdgovoriIzbriši
 20. Super Skin, Hair & Nails formula sastoji se od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  FB: Martina Šišić

  OdgovoriIzbriši
 21. Sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, proteina i minerala, a to su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.

  Fcb: Sanda Pleša Böhm

  OdgovoriIzbriši
 22. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.FB Marijana Feldes

  OdgovoriIzbriši
 23. vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac
  FB Ljiljana Stanić

  OdgovoriIzbriši
 24. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  FB: Kunac Marija

  OdgovoriIzbriši
 25. vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  mail senka pintar

  OdgovoriIzbriši
 26. Formula Skin, Hair & Nails formula sadrži B kompleks, bakar, cink, proteine soje i pivski kvasac.
  Pratim te na FB i podijelila sam post = Ines Obradović, te pratim preko Bloglovina - Chelsea.

  OdgovoriIzbriši
 27. Super Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i proteina (B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac). Formula je pogodna i za vegeterijance.
  FB: Jelena Kovačević

  OdgovoriIzbriši
 28. Sadrzi uravnotezenu kombinaciju vitamina, minerala i proteina. Sadrzi B-kompleks, bakar, cink, proteine soje i pivski kvasac.
  Pratim te na FB: Iva Sabljak ex Baljkas

  OdgovoriIzbriši
 29. Formula sadržava uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.

  FB: Petra Kos

  OdgovoriIzbriši
 30. Formula sadrži B kompleks, bakar, cink, proteine soje i pivski kvasac.
  Jasna Filipčić

  OdgovoriIzbriši
 31. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  FB: Marina Furlanić

  OdgovoriIzbriši
 32. Super Skin Hair & Nails formula sadrži B kompleks,bakar,cink,proteine soje i pivski kvasac.
  Ja sam koristila Merz drađeje koje su inače isto jako dobre, ali su mi teško padale na želudac jer imam gastritis,
  baš me zanima kakve su ove :)

  OdgovoriIzbriši
 33. Sadrzi uravnotezenu kombinaciju vitamina, minerala i proteina. Sadrzi B-kompleks, bakar, cink, proteine soje i pivski kvasac.

  FB: Nikolet Varga

  OdgovoriIzbriši
 34. Super Skin, Hair & Nails formula sacinjena je od uravnotezene kombinacije vitamina i minerala i proteina kao sto su B-kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac. FB Violeta Radic

  OdgovoriIzbriši
 35. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, proteina i minerala a to su
  B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  Pratim te pod imenom Suzana Štrk (fb).

  OdgovoriIzbriši
 36. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  Ovo još nisam probala, a možda je baš to formula koja bi mi pomogla.
  FB Sonja Josipa Žagar

  OdgovoriIzbriši
 37. Skin, Hair & Nails formula sadrži kombinaciju vitamina, minerala i proteina:B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  Ivana Dragovic

  OdgovoriIzbriši
 38. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac. Bez obzira na nagradnu igru, mislim da ću si uzet ovo jer se čini kvalitetno i sviđa mi se omjer cijene i količine
  Dragica Raguž

  OdgovoriIzbriši
 39. Super Skin, Hair& Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar,cink, proteini soje i pivski kvasac.
  Baš idealna kombinacija koja bi mi koristila da bih ojačala kosu u proljeće i krhke nokte, i vratila sjaj i blistavost koži nakon zime.
  FB: Marijana Koštić

  OdgovoriIzbriši
 40. Skin, Hair & Nails formula sadrži kombinaciju vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.

  Do sad sam koristila Merz i Solgar dodatke prehrani jer sam prvenstveno htjela ojačati svoje užasno loše, listajuće i lomljive nokte. S Merzom nije bilo pomaka, a Solgar mi je samo ubrzao rast kose. Nokti ništa. :(
  Nisam još probala Nature's Bounty proizvode. Možda bi mi ovo pomoglo s noktima. :)

  FB : Katarina Omrčen

  OdgovoriIzbriši
 41. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.

  FB. Dijana Kovačević

  OdgovoriIzbriši
 42. Super Skin, Hair & Nails formula je kombinacija vitamina, minerala i proteina i to: B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  FB. Kristina Tijan ex Bikić

  OdgovoriIzbriši
 43. Super Skin, Hair & Nails formula sastoji se od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  Pratim te na bloglovinu (sassypout) i IG @sassy_pout

  OdgovoriIzbriši
 44. Super Skin, Hair & Nails formula sastoji se od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.

  FB: Gospodična Ary

  OdgovoriIzbriši
 45. Skin, Hair & Nails formula sadrži kombinaciju vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  Odavno pratim blog,baš zbog dobrih recenzija što se tiče kože,a otkrila sam ga slučajno tražeći ,,čudo'' za kosu,naišla sam na recenz.vichy neogenic šampona..imamo istu vrstu kose :-( moj jad i bijeda..i ja sam se odlučila na kratku frizuru jer nema pomaka,nikad neću imati dugu kosu,nema pomoći.
  Pratim: Tihana V.

  OdgovoriIzbriši
 46. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, proteina i minerala a to su
  B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.

  OdgovoriIzbriši
 47. Sadrži kombinaciju vitamina, minerala i proteina ( B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac)
  Pizeta Suzana

  OdgovoriIzbriši
 48. Formula sadrži:
  -B vitamine-niacin
  -bakar
  -cink
  -jod
  -proteini soje i pivski kvasac

  FB: Tina Ivanisevic

  OdgovoriIzbriši
 49. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac. Ne koristim dodatke prehrani i ljepoti, ali bih ovo voljela probati. :) Tajana Antonija

  OdgovoriIzbriši
 50. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac. Pogodan je za vegeterijance.

  Tu te pratim kao Dayala, a na FB kao "Blue Panther Sandrinne" :-D

  Ova nagrda bi mi bila super jer mi je koža u lošem stanju nakon zime i nedostatka vitamina i sunca :-/

  OdgovoriIzbriši
 51. Skin, Hair & Nails formula sastoji se od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.

  FB: Ivana Mandić

  Dosad nisam slične proizvode, ali ova zima nije bila blaga prema meni.

  OdgovoriIzbriši
 52. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  FB: Ivana Bubek

  OdgovoriIzbriši
 53. Super Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.

  Ana Petrinac

  OdgovoriIzbriši
 54. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.

  FB:Sanela Tomić

  OdgovoriIzbriši
 55. Skin Hair & Nails formula sadrzi uravnotezenu kombinaciju vitamina,minerala i proteina kao sto su B kompleks,bakar,cink,proteini soje i pivski kvasac.
  Ova nagrada bi mi dobro dosla jer otkad sam rodila ima 10 mj.kosa mi je uzas,ispada u ogromnim kolicinama da se nekad prepadnem.
  Pratim Vas na Fb pod Ana Rezic😀

  OdgovoriIzbriši
 56. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac. Želim ovu nagradu jer oduvijek imam problema s kožom i noktima pa želim da se to konačno malo poboljša.
  FB: Natasa Marot

  OdgovoriIzbriši
 57. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, proteina i minerala, kao što su
  B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac. :)
  Baš mi treba za nokte jer mi užasno pucaju i ne znam što ću s njima jer mi takvi zapinju za odjeću i predmete :S
  FB: Matković Jelena (profilna slika u tamnozelenoj suknji; imam FB dvojnicu :D)

  OdgovoriIzbriši
 58. Skin, Hair & Nails formula sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  Baš mi treba za nokte koji mi užasno pucaju i takvi zapinju za odjeću, kosu i ostale predmete :S
  FB: Matković jelena

  OdgovoriIzbriši
 59. Formula Skin, hair and nails sadrži:
  -B vitamine-niacin
  -bakar
  -cink
  -jod
  -proteini soje i pivski kvasac FB MARIJANA FELDES

  OdgovoriIzbriši
 60. Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac.
  FB: Đurđica Maslak

  OdgovoriIzbriši