OSVOJI NATURE'S BOUNTY SUPER SKIN, HAIR & NAILS FORMULU

Zimski period je iza nas, ali su posljedice  koje uzrokuju hladno vrijeme, grijanje, zagušljive prostorije i zimska  prehrana siromašna vitaminima ostavlja na našoj koži, kosi i noktima, došle  do izražaja.
Puno puta pisala sam o svom problemu ispadanja kose koje se najviše manifestira na prelascima godišnjeg doba, te u tu svrhu,  koristim razne preparate, no jedno je sigurno: bez pravilne prehrane i unošenja nutrijenata koji pomažu zdravlju kože, kose i noktiju nema brzog niti kvalitetnog oporavka.
Nedavno sam dobila na recenziju proizvod vodećeg svjetskog brenda dodataka prehrani  koji se već 40 godina brine o svojim korisnicima na jedinstven način: vrhunska kvaliteta, prave formule, stroga kontrola kvalitete i sastojci od provjerenih dobavljača Nature's Bounty koji nam stiže iz Amerike. U Americi su već vodeći u nekim kategorijama, a između ostaloga, u onome što mene trenutno najviše zanima: kosa, koža i nokti.
Više o brendu i asortimanu možete pročitati na ovom linku.
Super Skin, Hair & Nails formula sačinjena je od uravnotežene kombinacije vitamina, minerala i proteina  kao što su B kompleks, bakar, cink, proteini soje i pivski kvasac. Pogodan je za vegeterijance, te se uzima samo jedna tableta dnevno.
Proljeće je vrijeme kada uvijek koristim dodatke za jačanje kose, kože i noktiju, tako da sam krenula s testiranjem ove formule a moju recenziju i konačan dojam moći ćete pročitati nakon što potrošim bočicu. Inače, moja kosa je jako slaba, rijetka te sklona opadanju a niti nokti nisu u puno boljem stanju te trenutno izgledaju zaista grozno tako da mislim da sam pravi kandidat za ovaj proizvod.
Cijena Super Skin, Hair & Nails formule iznosi 129 kn (60 kom), a  odlična vijest je da u odabranim ljekarnama tijekom Nature’s Bounty mjeseca ljepote,  osim Super skin, Hair & Nails formule na popustu od 10% su Vitamin C i Selen također odgovorni za imunitet i zdravlje. Iskoristila sam ovu promociju, te kupila C vitamin i Selen iz razloga što trenutno živim nenormalnim tempom te mi je organizam u totalnom deficitu. Dojam sva tri proizvoda svakako očekujte kada potrošim preporučenu dozu. 
Brend je dostupan u mnogim ljekarnama no ukoliko ne naiđete u vašoj ljekarni, željene proizvode možete naručiti. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mail info@naturesbounty.hr.

Nature's Bounty Hrvatska želi brz oporavak i lijepu kožu, kosu i noktiće dvjema čitateljicama ili čitateljima ovog bloga pa danas imate priliku osvojiti ovaj jedinstveni proizvod.


Kako osvojiti nagradu?.


Dobitnici su: Dragica Raguž i Jasna Filipčić

Koristite li dodatke prehrani za ljepotu i zdravlje? Jeste li isprobali proizvode Nature's Bounty?



Oznake: , , , ,