[NAJAVA] SCHOLL VELVET SMOTH SET ZA NJEGU NOKTIJU

Njegovani nokti ukras su lijepih ruku bez obzira radi li se o ženama ili muškarcima, ali i ogledalo zdravlja. Međutim, predrasuda je da se manikura sastoji samo od lakiranja, jer poput lica, uzalud vam boja i premazi ako ono ispod fasada nije njegovano. 
Manikura i pedikura su divna stvar, no iziskuju prilično vremena, a usudila bih se reći, i talenta. 
Ja osobno nemam mnogo vremena za odlaske na manikuru, a kada se radi o kućnoj, tada definitivno podbacim, jer osim što je potreban dobar alat, jednostavno nisam dovoljno vična rašpanju, poliranju i svim onim radnjama koje idu uz pravilnu manikuru. 
Ukoliko pratite ovaj blog onda znate moju opsesiju i ljubav prema beauty gadgetima, pa nakon raznih aparatića o kojima ste mogli čitati, drago mi je da vam mogu predstaviti aparatić koji je namijenjen upravo temi današnjeg posta-manikuri.
Scholl kao vodeći brend kada su u pitanju stopala, ruke i nokti izbacio je beauty igračku Scholl Velvet Smooth™ set za njegu noktiju pomoću kojeg se njega provodi u tri koraka: turpijanje, zaglađivanje i poliranje. U pakiranje su uključene tri različite brusne glave, koje se jedna za drugom mogu jednostavno umetnuti u uređaj i koristiti pri dvije brzine. Oscilirajuće glave nježno postižu WOW rezultate u tri koraka. Kao završni finiš za sjaj, njegu i održavanje rezultata tu je ulje za njegu noktiju koje sadrži 7 hranjivih biljnih ulja. 
Obožavam lijepe nokte, no kako sam napisala na početku, totalni sam antitalenat za uređivanje istih stoga mi se ovaj aparat čini savršenim rješenjem kako za laike poput mene, tako i za profesionalce. 
No, da ne duljim, recenziju očekujte uskoro čim lijepo isprobam novu igračku s pripadajućim uljem te donesem konačne utiske.
Cijena Velvet Smooth™ seta iznosi 299,99 kuna dok Velvet Smooth ulje za njegu noktiju košta 59,90 kuna (5 ml) a kada se zamjenske glave za njegu noktiju istroše, moguće je kupiti po cijeni od 74,90 kuna.

Koliko vremena trošite na manikuru? Dopada li vam se zamisao da možete postići profesionalne rezultate u tišini svoga doma?

Oznake: , , , ,