SKINCODE CELULARNI SERUM I ROLL-ON OKO OČIJU

Usudila bih se napisati da današnji tempo života ne štedi apsolutno nikoga. Premalo sna, kompjutori, ekrani, zagađenja, (pre)slana hrana ali i genetika ostavlja na našem licu neumoljive tragove poznatije pod sinonimima vrećice, kesice ili buhtle ispod očiju te podočnjaci. 
Nabrojanim simptomima dodala bih stres i umor, barem u mom slučaju, pa ako pratite ovaj blog, onda znate moju vječitu potragu za okoloočnim mazalicama, s jedne strane kao potrebu radi moje zahtjevne kože oko očiju, a s druge strane, nije tajna da su mi okoloočni proizvodi pravi fetiš. 

Skincode kozmetika dolazi nam iz Švicarske, i meni je osobno jako drag brend, visokokvalitetne, inovativne kozmetike, te sam dosta proizvoda imala prilike isprobati, posebno jer ove proizvode za njegu lica  preporučuju najbolji švicarski dermatolozi kao postoperativnu njegu nakon različitih estetskih zahvata.

Posljednjih mjesec dana koristim dva proizvoda namijenjena području oko očiju, a u svrhu borbe protiv podočnjaka, te je vrijeme da vam napišem svoje dojmove.

Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Serum - Celularni serum protiv bora za područje oko očiju. 


OPIS PROIZVODA:Celularni serum dio je Skincode Exclusive - luksuzna revolucionarna anti-age linija bez parabena prilagođena potrebama zrele kože. Inovativna formula sadrži 100% prirodni celularni obnavljajući kompleks (ACRG2) koji svojim ciljanim djelovanjem potiče metabolizam i obnovu stanica. ACRG2 kompleks, zahvaljujući proteinima iz soje i aloa veri, stimulira proizvodnju kolagena, hidratizira kožu te pomaže u smanjenu bora i održavanju mladolikog izgleda.
Inovativni ACR kompleks G2 mješavinom tri- i tetra-peptida potiče proizvodnju različitih tipova kolagena i time daje neprocjenjive rezultate u borbi protiv starenja kože. 

AMBALAŽA, TEKSTURA I MOJ DOJAM: Celularni serum pakiran je u higijensku bočicu s airles pumpicom koja vrlo precizno dozira proizvod i čuva sastojke od utjecaja svjetlosti. Tekstura seruma je gelasta, svilenkasta, a nanošenjem na kožu izuzetno osvježavajuća i ugodna. Obzirom na sastojke koji djeluju i na fine linije i na podočnjake, rekla bih da je savršen izbor za sve dobne skupine bez obzira na tip kože. Naime, osobama s normalnom kožom oko očiju biti će dovoljan sam, i u tom slučaju je odlična podloga za korektor; iz razloga što zaglađuje i hidratizira, no kod jako suhe kože oko očiju, potrebna je dodatna hidratantna krema. Moja koža oko očiju je suha pa iz tog razloga ovaj serum koristim ispod hranjive kreme kao prvu stvar ujutro kada se probudima, a nakon umivanja. Upija se kroz jednu-dvije minute i odmah se osjeti kako nešto"radi!" u smislu da jutarnja natečenost lagano splašnjava, a koža oko očiju izgleda mnogo bolje. Odličan sastav koji zaista radi ono što obećava: kofein koji potiče cirkulaciju te niacinamid koji posvjetljuje tamne kolutove.
SASTAV:


CIJENA: 375 kn (15 ml)


Cellular Eye-Lift Power Pen/Celularni lifting u roll-on olovci

OPIS PROIZVODA: Osvježavajući roll-on serum u trenutku osvježava, hidratizira i nježno masira umornu kožu i ''vrećice'' ispod očiju. Posebno je prilagođen i nježan prema osjetljivoj, tankoj koži, te joj daje svjež i blistav izgled.

AMBALAŽA, TEKSTURA I MOJ DOJAM: Proizvod dolazi u dugačkoj ambalaži koja na otvoru ima metalnu kuglicu pomoću koje se aplicira proizvod. Sistem je jednostavan: Prislonite kuglicu na okoloočno područje, te nježno kružite (mrskim) podočnjacima i borama, čime ujedno radite drenažu podočnjaka. Tekstura seruma je potpuno vodenasta i odmah se upija te nakon toga aplicirate hidratantnu kremu, ovisno o tipu kože - oko očiju. 
SASTAV: 

Moram priznati da sam se u ovaj proizvod odmah zaljubila, iz razloga što je jednostavan za korištenje i praktičan za nošenje u torbici, a što je meni najvažnije: djelotvoran protiv podbuhlosti kojom se borim skoro svakodnevno! Osim ujutro, "krafne" ispod očiju ponekad se pojave i tijekom dana. Kod mene su razlozi najčešće zatvorene prostorije, manjak svježeg zraka, propuh i umor. Naravno, u tim situacijama sigurno neću skidati makeup kako bih nanijela neku kremu, ali mi je potrebna pomoć. Saveznika u tim situacijama, pronašla sam upravo u ovom proizvodu, kojeg jednostavno upotrijebim u bilo kojem trenutku dana, čak i preko makeup-a. Što se tiče učinka, moram priznati da je ovo  jednostavno predobar proizvod: instant osvježenje, splasnuta natečenost te instant hidratacija, a što je najbolje, redovitim korištenjem, primjetila sam da i podočnjaci polako odustaju, u smislu da se ne stvaraju vrećice.
CIJENA: 184, 50 kn (15 ml)

Zaključak, dva odlična proizvoda cjenjenog brenda koje bih prije svega preporučila osobama koje se žale na umoran izgled, te primjećuju stvaranje natečenosti i tamnih podočnjaka.

*PR PROIZVODI
Skincode proizvodi dostupni su u Farmacia i Mandis ljekarnama

Jeste li probali nešto iz Skincode asortimana? Koji su vaši najdraži proizvodi u borbi protiv podočnjaka?

Oznake: , , , , ,