BOCASSY MAX MOISTURIZER+DARIVANJE

O Bocassy brendu, vjerujem, mnogi ste čuli. Za mene i dalje broj jedan u drogerijskom asortimanu što se tiče sastava a mnoge recenzije mogli ste pročitati klikom na ovaj link.
Nedavno je u asortiman stigla prinova pod nazivom Max Moisturizer koju sam koristila posljednja dva mjeseca te je vrijeme da podijelim sa vama svoj dojam.
OPIS PROIZVODA: proizvod kreiran za regeneraciju i očuvanje lipidne barijere kože, posebice kod slučajeva kada je zaštitni sloj kože poremećen, slab ili nepravilno funkcionira što rezultira gubitkom hidratacije, suhoćom, osjetljivom kožom ili crvenilom tj. nadraženom kožom. Kako bi se uspostavila jaka zaštita kože Bocassy je lansirao ovu hidratizirajuću kremu s mliječnim peptidima i vitaminom F u obliku snažnog moisturizera koji istovremeno povećava i zadržava razinu vlažnosti u kožnom tkivu te obnavlja i jača njezin zaštitni (lipidni) sloj. Iz tog razloga ovaj inovativan moisturizer upravo je savršena njega za osjetljivu kožu. Ne sadrži parfeme, agresivne aktivne sastojke te ikakve iritirajuće sastojke za kožu.


PAKIRANJE, TEKSTURA, MIRIS: Krema je pakirana u prepoznatljivoj Bocassy staklenoj teglici no ovog puta u bijeloj kutiji po čemu ćete ju lako prepoznati na policama. Tekstura je glatka, fluidna i vrlo maziva, rekla bih "mliječno-gelasta" a na koži istovremeno vrlo lagana te se brzo upija. Ukoliko ste ikada probali neki proizvod iz Bocassy asortimana vjerojatno ste zapamtili prepoznatljivi ženstveni i ugodan miris koji se proteže kroz sve proizvode, barem one koje sam ja isprobala, no kod Max Moisturizera je puno manje izražen tako da vjerujem neće nikome smetati niti imati prigovor na miris. 
SASTAV:

MOJ DOJAM: Trenutno sam u nekoj ok fazi (da pokucam u drvo) glede dehidracije, ali ipak sati nošenja pudera i premalo tekućine rezultiralo je da posežem za što boljom hidratacijom. Moram priznati da me tekstura ugodno iznenadila te je na licu gotovo ne osjećam no ipak na suhim dijelovima nije dovoljno hidratantna zato sam ispod kreme morala koristiti serum. Obzirom da ne sadrži SPF, koristila sam u sklopu noćne njege, ali isto tako ispod mog omiljenog mineralnog pudera koji sadrži zaštitu tako da mogu reći da odlično funkcionira kao podloga. Na kraju potrošene teglice moj zaključak je da krema odlično radi svoj posao, posebno na mješovitoj pa čak i masnoj koži ali ipak, radi manjka lipida skeptična sam koliko će biti dovoljna suhoj koži pa predlažem ispod kreme upotrijebiti jedan od seruma (recenzija). 
Bocassy: bravo za sastav i još jedan odličan proizvod!
CIJENA: 149,90 kn (50 ml)


Želiš probati ovaj proizvod? U suradnji s Bocassy darujem jednu ovakvu kremu.
Kako osvojiti nagradu?.

Dobitnica kreme je Branka Sučić