NUXE SUN HUILE BRONZANTE SPF 30

Ljeto je period koji s nestrpljenjem čekamo čitavu godinu. Uživanje u toplim danima nažalost nije uvijek tako bezbrižno i svima nam je jasno da se moramo zaštititi od UV zraka, a znam da je pomisao na proizvode za sunčanje noćna mora jer svi želimo uz zaštitu i lijepu brončanu boju.
Danas vam tipkam o novom proizvodu iz Nuxe sun asortimana pa ako ste ljubitelj kultnog Nuxe čudesnog suhog ulja onda vjerujem da će vas i ovaj proizvod zanimati.
OPIS PROIZVODA:Zaštitno suho ulje za staničnu zaštitu kože od prijevremenog starenja i UVA/UVB zračenja te 100% glamurozan preplanuli ten. Senzualne teksture i neodoljivo slasni mirisi oduševljavaju gornjim notama slatke naranče, srednjim notama tahićanske gardenije te baznim notama nježne vanilije.
Proizvod je namijenjen svim tipovima kože, čak i svjetlom tenu. Nekomedogen i vodootporan.
MIRIS, AMBALAŽA, UPIJANJE: Vjerujem da su mnogi barem jednom pomirisali Nuxe čudesno ulje tako da vam je vjerojatno jasno kako ovaj proizvod miriši no za one koji još nisu imali priliku radi se o cvjetnom, slatkastom i vrlo senzualnom mirisu koji se dugo zadržava na koži. Ja sam osobno luda za ovim mirisom i već jedno desetljeće ne mogu zamisliti ljeto bez njega no svakako ako ste osjetljivi na mirise predlažem da isprobate na vlastitoj koži putem testera u ljekarnama. Ambalaža proizvoda je praktična te se dozira putem raspršivača što je zgodno kada na primjer trebate nanijeti na leđa ili stražnje dijelove tijela i zaista nije potrebno puno proizvoda jer jednim pritiskom, proizvod prekrije dobar dio, pa predviđam trajanje bočice od 150 ml periodu prosječnog godišnjeg odmora. 
Što se tiče upijanja, na mojoj koži nema puno sličnosti s Čudesnim suhim uljem. Naime, ulje za sunčanje se nešto sporije upija i ostavlja masnjikav sloj nekih deset minuta no kako je predviđeno za sunčanje, opraštam mu taj segment iz razloga što i ja poput mnogih žena volim izgled sjajne kože.

SASTAV:COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIBUTYL ADIPATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DIETHYLHEXYL SUCCINATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, METHYLHEPTYL ISOSTEARATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, PHENYL TRIMETHICONE, PARFUM/FRAGRANCE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, EICHHORNIA CRASSIPES EXTRACT, ETHYL FERULATE, POLYGLYCERYL-5 TRIOLEATE, AQUA/WATER, FAGRAEA BERTEROANA FLOWER EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, DISODIUM URIDINE PHOSPHATE, CITRIC ACID, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL [N2608/A].
UPOTREBA I EFEKT: Sun Hulie Bronzante namijenjeno je zaštiti lica i tijela no dodala bih da se slobodno može koristiti i na kosi jer ne zaboravite da i kosu treba zaštititi od UV zraka. Posebno bih se osvrnula na ljetovanja, tako da je proizvod vrlo multifunkcionalan. Pogodan je za sve tipove kože no moram priznati da nisam koristila na licu iz razloga što lice preferiram štititi fluidima tako da sam se zadržala na tijelu i kosi. Nakon upotrebe koža je sjajna, te ulje prelijepo naglašava prirodnu i preplanulu boju kože a nakon što se upije, na koži ostavlja svilenkast, baršunast efekt. Miris ne užegne na koži prilikom visokih temperatura kao što mi se znalo dogoditi s sličnim proizvodima no ostavlja trag na odjeći što i nije tako loše :)
CIJENA: 175 kn (150 ml)
ZAKLJUČAK: Neću tajiti svoje oduševljenje ovim proizvodom mada veliku ulogu igra moja osobna dugogodišnja ljubav prema Nuxe Čudesnom ulju (koje ovog ljeta stiže u LE izdanju). Zaštita je solidna, mada prilikom testiranja nisam zaboravila činjenicu da se nikada ne sunča između 10-17 sati te da važnu ulogu igraju šeširi i sunčane naočale tako da nisam izgorila niti dobila ikakvu reakciju. Osim meni prelijepog mirisa, sviđa mi se činjenica da proizvod lijepo hidratizira i uljepšava kožu na način da izgleda sjajno i elastično.
*PR PROIZVOD


Jeste li već isprobali nešto iz Nuxe SUN njege?

Oznake: , , ,