ST TROPEZ GRADUAL TAN IN SHOWER LOSION

Preplanula boja kože, sinonim je ljeta i mnogi od nas pribjegavaju svim načinima da postignu tamniji ten jer : koža izgleda sjajnija, zubi bjeliji, celulit se manje vidi a i super nam stoji svjetlija odjeća.
Mogućnosti su razne no moj izbor je zdravo izlaganje suncu uz visoku zaštitu+sredstva za samotamnjenje. 
Mnogi će okrenuti očima i sjetiti se jakog smrada takvih proizvoda, narančastih pruga po tijelu i sati čekanja da se boja razvije. Poznato? Upravo radi takvih iskustava, vjerna sam jednom od vodećih svjetskih brendova St Tropez čije proizvode sam isprobala a neke recenzije možete pročitati klikom na ovaj link.
Danas vam tipkam o još jednom proizvodu iz asortimana koji je za mene doista jedinstven na našem tržištu. 
OPIS PROIZVODA: Jedinstvena formulacija koja se aktivira na čistoj, mokroj koži u samo 3 minute.

PAKIRANJE, MIRIS, NAČIN KORIŠTENJA: Proizvod dolazi u prepoznatljivoj St.Tropez plavoj ambalaži te tubi u kojoj se nalazi 200 ml proizvoda. Da vas ne zbuni riječ "in shower"; ovo nije gel za tuširanje! Dakle, sistem korištenja je sljedeći: prvo se istuširamo uobičajenim sredstvom, još bolje ako se koristi piling za tijelo ali ne svaki dan već barem jednom tjedno pa kada se ispere s kože ostatak sredstva za pranje i nečistoće, nanosi se Gradual Tan na mokru i čistu kožu. Vrlo je bitno naglasiti da proizvod morate dobro i ravnomjerno razmazati jer u suprotnom riskirate da se ne razvije jednakomjerna boja. 
Tekstura losiona je polu-gusta, savršeno se razmazuje i ima ugodan cvjetni miris koji ostaje na koži čak satima nakon korištenja.
SASTAV: Water, Dihydroxyacetone, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Decyl Glucoside, Ethoxydiglycol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Parfum (Fragrance), Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Isohexadecane, Pentaerythrityl Tetra-DI-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Glyceryl Laurate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Polysorbate 80, Caramel, Hydroxyethylcellulose, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Geraniol, Linalool, Limonene, Alpha-isomethyl Ionone, Coumarin.
EFEKT:  Gradual Tan In shower namijenjen je svijetloj i srednje tamnoj koži što je za moj ten savršen izbor. Naime, moja koža je srednje tamna i zaista ne želim efekte "bila sam mjesec dana na moru" već postupno tamnjenje što ovim proizvodom lako uspijeva. Koristi se onoliko puta uzastopno dok se ne postigne željena nijansa (u mom slučaju, tri tuširanja) a kako izgleda, možete vidjeti na fotografiji.
prije korištenja

nakon tri korištenja

CIJENA: 165,00 kn (200 ml) putem web shopa.
ZAKLJUČAK: Ovaj proizvod prije svega bih preporučila osobama koje žele prirodan, nenametljiv izgled ili za održavanje već preplanule boje dok kod tamnoputih osoba vjerojatno efekt neće biti dovoljno vidljiv. Pravilnim nanošenjem (što uključuje da doista čekate tri minute prije ispiranja) postiže se predivan, zdrav efekt sjajne kože a ono što je dodatni plus, jest hidratizirana koža pa nema potrebe za dodatnim losionima nakon tuširanja. Jedina mana je miris koji je ugodan ali prilično intenzivan pa ne znam koliko će se svidjeti osjetljivim nosićima.

Koristite li proizvode za samotamnjenje? Koji su vaši favoriti?

Oznake: , , ,