FLOP PROIZVODI #6

U posljednje vrijeme, malo sam zanemarila rubriku u kojoj vam tipkam o proizvodima koji su me ostavili ravnodušnom pa je vrijeme da podijelim sa vama svoj update.
Ljeto je i stoga trošim nešto više proizvoda koji služe čišćenju, depiliranju i svemu što treba kožu učiniti lijepom a nešto manje makeup iz jednostavnog razloga što se prestrašno znojim u licu tako da se moj ljetni makeup svodi uglavnom samo na maskaru.
Kada smo kod maskara, nedavno sam pobacala tri maskare mada ih nisam do kraja doživjela iz razloga što sam imala nekih problema s očima, pa sam iz predostrožnosti bacila šminku za oči. Ipak, otvorila sam dvije nove maskare brenda Catrice* no na žalost nisu me oduševile iz razloga što se razmazuju i truse, a na mojim trepavicama ne rade nikakav efekt.
Volim proizvode za samotamnjenje tako da sam Dove-ov* losion čuvala za ljeto kako bih ga isprobala, no nažalost pretaman je za moju kožu i nikako ne uspijevam dobiti prirodnu boju. Mislim da je problem što ima previše narančastog pigmenta tako da vjerujem da je puno bolji na prirodno tamnijoj koži.
Slušajući hvalospjeve o Himalaya* pjeni, odlučila sam isprobati no nažalost moram biti partibrejker i napisati da je ovaj proizvod završio nakon nekoliko korištenja u smeću. Prvi razlog je nekvalitetni dozator koji je nakon nekoliko stisaka odletio u kupaonski luster a drugi je činjenica da ova pjena jako isušuje moju kožu.
Kreme za osjetljivu kožu moj su prioritet pa tako sam dala šansu La Roche Posay Rosalic Intense* koja služi umirivanju crvenila. Moj dojam na licu nije ohrabrujući jer ne hidratizira dovoljno no još bih taj dio oprostila obzirom da koristim serume, no odustala sam nakon što sam osjetila jako zatezanje i još veće crvenilo.
BB krema za kosu? Okej, dala sam šansu i takvoj vrsti proizvoda no osim što lijepi i masti kosu nisam vidjela nikakav drugi efekt. Možda za nekoga s jako suhom kosom, no moja se ionako suviše masti.
Elemis maska za područje oko očiju i hidratantna krema za lice jedno su od mojih najvećih razočarenja. Neka me netko prosvijetli no zaista ne razumijem da neki proizvod za njegu još više isušuje a posebno osjetljivo područje oko očiju.

Nova Garnier-ova* uljna micelarna relativno je nova na policama. Isprobala sam ju nekih 5-6 puta i shvatila da ipak nije za mene. Ovaj uljni dio ostavlja mastan sloj na koži koji jedva čekam isprati vodom a što se tiče uklanjanja maskare tu me najviše razočarala. Vjerujem da je nekome sa jako suhom kožom ok ali not my cup of tea.
Na red su stigle i Nivea britvice pa iako moram naglasiti da mi je Nivein gel za tuširanje i brijanje kao i pjena za brijanje fantastični, britvice su me nažalost razočarale. Mislim da nemam neke guste i čvrste dlake no zaista sam se morala dobro pomučiti da sve uklonim. Čini mi se da nisu dovoljno oštre pa samim time postoji mogućnost od veće iritacije.
Kao posljednji dvojac ovog posta pripada Garnier* šamponu i regeneratoru s maslinom a namijenjenim suhoj kosi. Moja kosa je dosta isušena radi bojanja pa sam tako očekivala da će iza korištenja bude glatka i sjajna no nažalost, i dalje je metlasta bez osjećaja ugode, s tim da moram naglasiti da je maska iz ove linije odlična ali ju moram držati nešto duže na kosi.

*PR PROIZVODI

Koji proizvodi su vas ostavili ravnodušnim u posljednje vrijeme? Mislite li da je neki proizvod nepravedno stigao na ovu listu?

Oznake: ,