PUR DE MARSEILLE SAPUNI

Kažu da je pranje ruku sapunom pola zdravlja i prevencija od mnogih virusa i bakterija. Svakodnevno peremo ruke bezbroj puta što je potrebno, ali što kada nakon pranja koža vapi za njegom i kremicama jer koža ne može izdržati silne antibakterijske sastojke i agresivne tenzide ? Naime, mnogi sapuni mogu znatno narušiti barijeru kože i stoga je potrebno pripaziti na izbor sapuna. 
Danas imam čast među prvima pisati o jednom novom brendu u našim drogerijama a koji nudi odlične proizvode za naše ručice. 
Pur de Marseille nam dolazi iz Italije a evo što nas čeka na policama:
Tekući sapuni u tri verzije: Savon pur de Marseille Lavanda s organskim maslinovim uljem i lavandom, Savon pur de Marseille Original s organskim maslinovim uljem i ekstraktom nara i Savon pur de Marseille Maslina s organskim maslinovim uljem i uljem pšeničnih klica. 
Tekstura tekućih sapuna je srednja, niti pregusta niti prerijetka. Rekla bih baš taman da se jednom pumpicom temeljito operu ruke. Miris je prirodan, ne suviše intenzivan a opet jako ugodan što naravno, ovisi o vašem ukusu. Što se tiče učinka, moju kožu nimalo ne isušuju već dapače, koža je nakon upotrebe mekana i nahranjena. Ne sadrže parabene, SLS niti SLES.
CIJENA: 14,90 kn (500 ml) dostupno isključivo u DM trgovinama širom Hrvatske
Tvrdi sapuni dostupni su u četiri verzije:  Savon pur de Marseille Lavanda,  Savon pur de Marseille Original,  Savon pur de Marseille Maslina i  Savon pur de Marseille Argan.
Napravljeni su prema starinskom receptu a pogodni su za tijelo i lice. Također ne sadrže parabene, životinjske masti i konzervanse te su dermatološki testirani i pogodni za najosjetljiviju kožu. 
CIJENA: 6,90 kn (125 gr) dostupno u DM i BIPA trgovinama širom Hrvatske

ZAKLJUČAK: Vjerujem da su ovi sapuni odličnog sastava i učinka mnogima poznati od prije i super je vijest da ih od sada više ne moramo nabavljati u inozemstvu jer su napokon došli i na naše police. Oni koji nisu probali, imaju toplu preporuku od mene jer Pur de Marseille je dokaz da kvaliteta ne mora biti skupa. 
*PR PROIZVODI

Jeste li već isprobali ove sapune ili tek namjeravate?


Oznake: , ,