OSVOJI HANSAPLAST NJEGU ZA STOPALA


U nedavnom postu o mojim ljetnim favoritima, spomenula sam jedan proizvod za njegu stopala pa je vrijeme za koju riječ više o njemu.
Ne znam kako vama, no kod mene je ljeti veliki problem otvorena obuća radi čega se brže stvara otvrdnula koža na petama i oko prstiju. Kada uzmem u obzir sunce, prekomjerno znojenje i sol, rezultat su đinovske naslage koje je prije svega potrebno ukloniti nekim kamenom ili sličnom napravom. Koliko često treba uklanjati tvrdu kožu sa stopala prilično je individualno no jedno je sigurno: pete treba njegovati odgovarajućom kremicom.

Hansaplast Anti Hornhaut krema sadrži visoku koncentraciju uree (čak 20%) koja djeluje keratolički i njeguje kožu, posebno kada govorimo o njezi tvrde, ispucane kože, i doslovno rezultate možete primjetiti nakon nekoliko dana. Naravno, ne mogu vam garantirati da će sama krema riješiti sva zadebljanja, tu se ipak morate malo potruditi raznim kamenima i pedikerskim pomagalima, ali za održavanje rezultata kako bi stopala izgledala njegovano; definitivno jedan od proizvoda vrijednih pažnje.

Da ne duljim dalje, testera ima u ljekarnama pa isprobajte na svojim stopalićima, a danas vam u suradnji  sa brandom Hansaplast poklanjam  tri  Anti-Callus kreme koja pomaže u borbi protiv zadebljane kože stopala. 

Kako osvojiti nagradu?.


Dobitnice Hansaplast krema su : Bojana Petković. Alma Đaković i Karolina Tušek

Oznake: , ,