[PREDSTAVLJANJE NOVITETA] L'ANGELICA GELOVI ZA TUŠIRANJE I LINIJA ZA KOSU

Složiti ćete se da količina tuširanja ovisi o  dnevnim aktivnostima (vježbanje, svakodnevna strka i obaveze),  o zdravlju (hormoni, prehrana) i godišnjim dobima, a dodala bih i o kvaliteti odjeće koju nosimo. Stručnjaci kažu da se većina osoba tušira jednom dnevno, no ako govorimo o ljetnom periodu koje još uvijek traje, mislim da se malo tko tušira jednom dnevno. Ukoliko ste žena i poput mene obožavate razne tuširalice, pa od tuširanja radite pravi mali spa užitak onda je vrijeme da vam tipkam o nečemu što zaista pruža pravi užitak u kupaonici.
O L´Angelica brendu sam pisala u ovom postu i njihovim odličnim pastama za zube, a danas vam pišem o ostatku asortimana ovog talijanskog brenda.
L´Angelica gelovi za tuširanje meni osobno nisu nepoznanica i često sam ih kupovala izvan Hrvatske  ili moljakala prijateljice da mi donesu sa putovanja tako da sam sretna da su se napokon pojavili i kod nas.
Postoji više linija i vrsta ovih tuširalica koje se između ostalog mogu koristiti i kao kupke,  tako da na redovnoj polici možete pronaći:
L'ANGELICA SOFT GEL ZA TUŠIRANJE - hranjiva svojstva pamuka u kombinaciji s originalnim mirisom bijelog mošusa pružaju opuštajuću kupku. 
L'ANGELICA EKSTRAKT ŽITARICA GEL ZA TUŠIRANJE - ekstrakt zobi ima svojstva omekšavanja te čini kožu mekom i baršunastom. 
L'ANGELICA MAKADAMIJA MLIJEKO ZA TUŠIRANJE - zahvaljujući ulju makadamije koje je bogato hranjivim tvarima i esencijalnim masnim kiselinama ovo mlijeko za tuširanje pruža nježnu zaštitu kože, ostavljajući je mekanom, svilenkastom i ugodno mirisnom.



ZAJEDNIČKE KARAKTERISTIKE:


Na policama sa BIO proizvodima nalazi se ostatak asortimana i to redom:
L'ANGELICA BIO SOFT PJENA ZA KUPANJE: Umirujuća i emolijentna svojstva vanilije ostavljaju kožu svilenkasto mekom dok lavanda sa svojim prepoznatljivim mediteranskim mirisom opušta sva osjetila. 
L'ANGELICA BIO HIDRATIZIRAJUĆA I REGENERIRAJUĆA PJENA ZA KUPANJE: Naranča pruža koži izvanrednu mekoću i svježinu, a u kombinaciji sa hidratantnim i osvježavajućim ekstraktom hibiskusa vaša koža postaje čvrsta i glatka. .
L'ANGELICA BIO REGENERATOR ZA NORMALNU KOSU: obogaćen je rižinim uljem i organskim ekstraktima badema i matične mliječi koji njeguju i pomažu obnoviti prirodan sjaj kose, ostavljajući je svilenkasto mekom. Pogodno za sve tipove kose.
L'ANGELICA BIO ŠAMPON ZA NORMALNU KOSU:Nježni šampon za svakodnevnu upotrebu, pogodan za sve tipove kosu i za cijelu obitelj. Organski badem i matična mliječ svojim njegujućim svojstvima pružit će vašoj kosi vitalnost i sjaj.
L'ANGELICA BIO ŠAMPON ZA MASNU KOSU: Nježni šampon pogodan za masnu i tešku kosu. Organsko bijelo grožđe i limeta pročišćavaju i osvježavaju kosu pružajući joj mekoću i sjaj. 
L'ANGELICA BIO ŠAMPON ZA KOSU PROTIV PERUTI: Organska kopriva i glog svojim blagim i pročišćavajućim svojstvima uklanjaju perut te omogućuju duboko djelovanje na kosu i kožu. Ostavlja vašu kosu savršeno čistom i sjajnom.



ZAJEDNIČKE KARAKTERISTIKE: 




MOJ DOJAM: BIO liniju ovog brenda nisam do sada imala priliku isprobati, i ono u što sam sigurna je da će oduševiti sve one koji žele da im kupaona nakon tuširanja miriši doslovno satima. Konkretno, moj favorit je Bio Soft pjena za kupanje s vanilijom i lavandom koja miriši zaista božanstveno i dugotrajno, a posebno ako ju upotrijebite kao kupku. Druga pjena iz BIO linije koju sam probala je Regenerirajuća pjena s hibiskusom koja je suptilnijeg mirisa u odnosu na Soft, pa ako niste od onih koji vole dugotrajne mirise, vjerujem da će vam se ova verzija više dopasti.

Tekstura BIO pjena je nešto rjeđa u odnosu na L'Angelica gelove sa gore opisanim pjenama s redovnih polica, a osim teksture i izbora mirisa, druge razlike ne vidim u osjećaju nakon tuširanja ili kupanja.
Što se tiče proizvoda za kosu, koristim šampon i balzam za kosu za sve tipove kose, dok će verzije za masnu kosu i protiv peruti testirati moji ukućani pa više o liniji za kosu u posebnoj recenziji. 
*Svi proizvodi dostupni su u DM trgovinama širom Hrvatske
**Sponzorirana objava


Jeste li probali nešto od ovog brenda? Dojmovi? 


Oznake: , , , ,