[RECENZIJA] SILVEREX ČETKICA+DARIVANJE


O oralnoj higijeni puno sam pisala, pa tako je došla na red recenzija jednog novog proizvoda brenda Silverex koji u svom asortimanu nudi inovativne četkice sa srebrom.
O čemu se zapravo radi?
OPIS PROIZVODA: Silverex inovativne četkice posebno su dizajnirane za antibakterijsko čišćenje zubi. U svojim vlaknima sadrže čestice srebra koje ima prirodna antibakterijska svojstva, smanjuje upalne procese stoga vaši zubi i desni ostaju zdravi. Čestice srebra implementirane u vlakna četkice eliminiraju bakterije. Četkica se tako sama dezinficira. Četkica ostaje čista najmanje 3 mjeseca.Pametno dizajnirana Silverex četkica za zube koristi dvostruki sistem vlakana, tankoće samo 0,01 mm koja dosežu teško dostupna mjesta imitirajući zubni konac, uklanjajući pritom bakterije koje uzrokuju karijes. Također čisti ostatke hrane, dezinficira i polira cijelu površinu zuba čineći zube bjeljima i sjajnijima bez opasnosti od oštećenja desni.
MOJ DOJAM: Moji zubi su jako osjetljivi, a kako patim od bruksizma, stomatolozi su mi savjetovali korištenje najmekših četkica koje postoje na tržištu. Citirati ću jednog stomatologa koji mi je rekao: "kupi najmekšu četkicu i još iz nje iščupaj vlakna". Bruksizam od kojeg patim godinama ostavio je traga na mojim zubima tako da sam doslovno "zbruksala" caklinu i sada je došlo do onog dijela zubiju kada osjetim itekako toplo-hladno-kiselo-slatko...Da se vratim na četkice: kada sam dobila Silverex na recenziju bila sam vrlo skeptična oko mekoće vlakana. U tom segmentu, nemam zamjreke, vlakna su vrlo mekana i dugačka tako da je četkica prikladna za moje zube i svakodnevno pranje. Inače, ono što mi se događa kod četkica je fenomen: vlakna mi se vrlo brzo "razbaruše" bez obzira koliko nježno četkam zube što kod ove nije slučaj. I nakon dva mjeseca korištenja, vlakna su  ostala nepromijenjena. Proizvođač navodi antibakterijska svojstva radi srebra koje se nalazi u vlaknima. U ovom segmentu ne mogu puno tvrditi jer eto, mislim da je za antibakterijsko djelovanje ipak najvažnija pasta i vodica za usnu šupljinu tako da zaista ne znam koliko su sama vlakna pomogla tjeranju bakterija iz mojih zubi i desni. Moram se osvrnuti i na navode kako se četkica sama dezinficira što je lijepo znati, te da ostaje čista najmanje tri mjeseca što mi posebno ne znači mnogo, jer četkice obavezno mijenjam svakih dva do tri mjeseca.

CIJENA: 29,00 kn u ljekarnama i web shop-u.
ZAKLJUČAK: Uz dužno poštovanje svim stomatolozima i stručnjacima, moje skromno mišljenje je da je četkica dobar izbor za osobe s osjetljivim zubima, mada nisam sigurna koliko će se dopasti osobama koje vole tvrđe četkice, ali moram napisati da je mene osobno ostavila ravnodušnom što ne znači da drugima neće biti savršena.
*PR PROIZVOD

U suradnji s Silverex-om darujem pet čitatelja Silverex četkicom za zube.


Kako osvojiti nagradu?.

Dobitnice su : Ana Rezić, Karolina Tušek, Lidija Mlinarić, Sanja Červar i Željka. Molim dobitnice da se jave na mail eyedetoxx@gmail.com

Oznake: , ,