[RECENZIJA] PHILIPS LUMEA PRECISION PLUS PRESTIGE


Posljednjih osam mjeseci koristim jedan od najpopularnijih "dlako-ubica" poznatijeg kao Philips Lumea. Najavu i opis proizvoda mogli ste čitati u ovom postu, kao i update nakon mjesec i pol korištenja kojeg sam tipkala ovdje.


Testiranje ovog popularnog uređaja, odlučila sam provesti na jednoj strani bikinija, jer, da ponovim tamo gdje su dlačice deblje i tamnije, IPL ima najbolje rezultate.

Philips Lumea Precision Plus sc2009  je nešto noviji model kojim proizvođač nudi čak 250 000 impulsa čime ima puno duži vijek trajanja u odnosu na starije modele od nekih 140 000 impulsa,
Prije svega, imajte na umu da je Lumea uređaj  koji služi dugotrajnom uklanjanju dlačica, a njegovo se djelovanje temelji na inovativnoj tehnologiji pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta, IPL (Intense Pulsed Light). Ta se tehnologija upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima i za nju se ističe da je jedna od najučinkovitijih metoda u kontinuiranom sprečavanju ponovnog rasta dlačica. Dugotrajno nije jednako što i trajno kako ne bi bilo razočaranih, jer nitko, pa čak ni profi uređaji vam ne mogu garantirati da dlake neće više rasti.

KAKO SAM KORISTILA UREĐAJ?

Prema uputstvima, tretirano područje sam uglavnom brijala i povremeno uklanjala voskovima, mada naglašavam da IPL "ubija" korijen dlake tako da je brijanje preporučljivo, jer se dlaka mora "uhvatiti" u fazi rasta (najbolja dan ili dva nakon brijanja).
Nakon odabira nastavka, pomoću prekidača na uređaju jednostavno sam prelazila po koži "bljeskajući" po dlačicama. Vrijeme utrošeno na tretiranje bikinija iznosilo je oko 2 minute jednom u 14 dana.
moram naglasiti i  osjećaj laganog peckanja, koji se javlja na područjima gdje su dlačice najdeblje i najtamnije (u mom slučaju bikini) pa da vas ne zbuni zašto bljesak uređajem na nekim mjestima ne ostavlja nikakav osjećaj a na nekim lagano pecka.

REZULTATI:
Da ne duljim previše, evo rezultata na mojem bikiniju, s tim da moram naglasiti kako moj model SC2009/00 osim više od 250.000 svjetlosnih impulsa, ima bežićni dizajn, 5 razina jačine svjetlosti i sadrži nastavke za tijelo, bikini i lice. Razlika je što je svaki nastavak prilagođen određenom području pa je time upotreba jednostavna. Bitno je pridržavati se preporuke i uputstva proizvođača o kojima sam pisala u prvom postu o Lumei i imati realna očekivanja jer svaka je osoba individua za sebe, no pravilnim i upornim korištenjem sigurno nećete požaliti uložene novčiće, posebno ako ste pripadnica tamnih i jakih dlaka. Dlačice na bikini zoni prorijeđene su za 70 %, a ove nove koje rastu su mekanije,  paperjaste, te ne pikaju dok su u fazi rasta. Naravno da rastu i dalje, ali puno mekanije i rjeđe, a najvažnije: bez uraslih dlačica.
CIJENA: modela Philips Lumea Precision Plus SC2009/00 iznosi 4099,00 kn. Ovaj model je najnoviji na tržištu i duplo jači u odnosu na prethodnike, stoga je i cijena viša u odnosu na starije modele. 

prije osam mjeseci
prije tri mjeseca



*uređaj dobiven na trajno korištenje

Oznake: , , ,