OFF TOPIC POST #3


Drage moje čitateljice i čitatelji, ponovno sam osjetila potrebu da malo "prerežem" kozmetičke recenzije i obratim vam se ovako ležernije kroz off topic postove koji nastanu s vremena na vrijeme.
Prije svega moram vam se zahvaliti na velikom povjerenju koje imate prema meni i ovom blogu jer svjesna sam da vam puno znači moj savjet ili mišljenje. I danas ću vam otkriti malu tajnu: u 4 godine koliko postoji ovaj blog, moj mali bijeg od surove svakodnevnice postao je i veliki pritisak.

Nije tajna da posljednjih godina radim u kozmetičkoj industriji, no počelo mi se gaditi kada sam shvatila kako to sve funkcionira kod nas.
Svakodnevna serviranja laži i glupih članaka, kampanje za kosu pune lažne kose, kampanje za kožu pune obrađenih fotografija, reklame posvuduša koje realno te proizvode koje reklamiraju uopće niti ne koriste, djevojčice od 14 godina u reklamama za celulit itd itd.
Svi koji me prate znaju da je moja suština koža, kožni problemi i pravilna njega pa sam i sama u moru neukusa koje nam svakodnevno serviraju isprobala razne stvari za koje se danas sama sebi smijem. 
ŠTO ME SMETA? Odlučila sam se malo pojadati te napisati nekoliko stvari koje me smetaju u posljednje vrijeme:

ŠTO ŽELIM?


Volim ovaj blog i svoje čitatelje, divno je kada te žene prepoznaju i stisnu ruku uz komentar da sam im puno pomogla i ako niste znali, moj posao je njega i savjetovanje  isto kao što radim online te nema veće sreće kada vidiš da se tvoj trud isplati.
Hvala vam od srca na čitanju, komentarima i praćenju,  hvala onima koji me podržavaju i vjeruju a za sve ostale, postoji X u desnom kutu ekrana i mnogo divnih blogova u kojima mogu naći interese za sebe.
Za kraj ovog off topic posta želim vam puno zdravlja, pozitivne vibre i veselja! Pišite mi što biste željeli čitati, svaki prijedlog i kritika su dobrodošli,

Martina

Oznake: