NATURHOUSE CENTAR ZA PREHRANU I DIJETETIKU+NAGRADNA IGRA


O važnosti pravilne prehrane i ptice na grani govore, pa kada govorimo i o koži, bolestima i imunitetu, pravilna prehrana je vrlo bitna i vrlo  često se reakcije na koži, kosi i kompletnom imunitetu događaju upravo pogrešnim unosima hranjivih tvari, nedovoljnim konzumiranjem tekućine i ostalih nutrijenata.
Iskreno, ja sam osoba koja se prilično loše hrani iako pazim da ne jedem prženo, slatko, masno i „junk food“, ipak nemam uravnotežene obroke, ne stignem kuhati, a i stresan način života itekako utječe na cjelokupni organizam. Nažalost, ne bavim se niti tjelovježbom koliko bih htjela i s godinama itekako osjećam promjene u mojoj probavi o kojima sam puno i pisala na ovom blogu.
Iz svih spomenutih razloga, drago mi je da sam napokon posjetila stručnjake u dijetetici, točnije Naturhouse koji slovi za lidera u dijetetici i nutricionizmu.
Inače, Naturhouse je vrlo uspješna tvrtka prisutna u više od 30 zemalja svijeta, a u svojim centrima nude specijalizirane usluge na polju nutricionizma i dijetetike.Prilikom naručivanja na razgovor s dijetetičarom, dočekalo me ljubazno osoblje objasnivši mi koncept brenda, a posebno što je meni bitno taj individualni pristup kojeg cijenim prije svega. Što to zapravo znači za mene:  ne želim nekakve jelovnike u kojima su namirnice koje ne volim ili ne konzumiram i zato mi je drago da se pregled i razgovor s stručnjakom upravo bazira na slušanju klijentovih želja i potreba. Inače za informaciju, prvi posjet i pregled je potpuno besplatan za svakoga tko želi obaviti stručno mjerenje i pregled.
Sam pregled i razgovor s dijatetičarem izgledao je vrlo opušteno, ljubazna dijetetičarka razgovarala je o mojim prehrambenim navikama, i to ne samo kod borbe protiv prekomjerne tjelesne težine, već kod općenitog stanja mog organizma.  Potom sam se izvagala i izmjerila  te mi je napravljena analiza: težine, masnog tkiva, nemasnog tkiva, vode i  zadržavanja tekućine. Nakon dobivene analize stiže  rezultat koji želimo postići. Metoda NH sastoji se od stručnih savjeta dijetetičara, dodataka prehrani i tjednih posjeta centru .Dakle, moj cilj je 67,5 kg, odnosno zdrava težina.
Nisam daleko od cilja, ali svakako moram mijenjati prehrambene navike što je stručnjakinja i naglasila, te dobivši opće smjernice prehrane individualno namijenjene mojim afinitetima i načinu života.
Nakon pregleda koji je osim individualnog pristupa bio i vrlo edukativan, preporučeni su mi proizvodi Naturhouse koji da se odmah razumijemo nisu „čarobne pilule za mršavljenje“ u koje sam vjerovala nekada davno dok sam imala 105 kg i vjerovala svemu. Naturhouse nudi široku paletu proizvoda koji se bira nakon odgovarajuće metode i nakon pregleda s stručnjakom uz raznolike, individualne planove prehrane.
Da ne duljim, evo kako izgleda moja analiza i plan:

Počela sam s planom i preporukama. Što se tiče rezultata, o istima  ću vas naknadno obavijestiti, te  jesam li postigla cilj, a za kraj ovog posta želim se zahvaliti timu Naturhouse na svim preporukama, korisnim savjetima  i tretmanu onog najvažnijeg, a to je zdrava i pravilna prehrana.
Naravno, svi dodaci prehrani nisu zamjena za kvalitetan obrok, ali prehrambene preporuke i smjernice pod kontrolom stručnjaka su uvijek dobrodošle, posebno kada i sama primjećujem da moja probava ne funkcionira kako treba o čemu sam vam već tipkala na ovom blogu.

 Naturhouse mislio je i na vas te pripremio vrijedna iznenađenja.
 Troje od vas ima priliku osvojiti vrijedne nagrade:
1. nagrada: mjesec dana besplatnog tretmana sa svim proizvodima koji će biti potrebni potpuno besplatno
2. i 3. nagrada:  dva tjedna tretmana sa svim proizvodima besplatno
Zainteresirani  za uslugu besplatnog pregleda u centru, mogu se prijaviti i putem linka.
Kako osvojiti nagradu?Dobitnica prve nagrade je Snježana Žalac Ex Kurelja, druge i treće nagrade : Maja Šlat i Vlatka Župan Ex Kurelja.
Čestitke i molim dobitnice da se jave u roku od 48 sati .


Oznake: , ,