DOUGLAS AQUA FOCUS LINIJA+DARIVANJE



Često me pitaju koji je najznačajniji uvjet za zdravu i blistavu kožu a moj odgovor uvijek glasi jednako: dubinska hidratacija.
Pronaći dobar hidratantni proizvod želja je svake žene i muškarca bez obzira na dob ili tip kože što nije čudno obzirom u kakvom vremenu živimo: stres, zagađen i suh zrak, sunce, vjetar, hrana koju jedemo ali i činjenica da nam je čaša vode sve manje na meniju. Naš organizam bez vode ne može funkcionirati. Voda sudjeluje u gotovo svim procesima u organizmu a poseban učinak ima na kožu u smislu da ju čini  čvršćom, vlažnom i prekrasno tonificiranom.
Kožu treba čuvati ali kako joj pomoći? Teško možemo mijenjati okolinu i način života te izbjeći onečišćenja i stres ali možemo piti dovoljno vode i koristiti dobre hidratantne preparate.
Proizvodi za hidrataciju imaju višestruke koristi: instant popravljaju osjećaj zategnutosti i isušenosti, osvježavaju kožu te ju čine glatkom, a dugoročno popravljaju izgled i zdravlje  i vjerujte mi, odgađaju nastanak bora. Tajna mladolikog izgleda svima je nadohvat ruke a ona se krije u hidratantnoj kremi, još uvijek najboljoj stvari koju imamo na raspolaganju.

Douglas AQUA Focus linija proizvoda za njegu kože lica ekskluzivna je linija u asortimanu Douglas parfumerija. Kombinira prirodne sastojke za neviđeno iskustvo hidratizirane kože i zapanjujuće teksture koje su nevjerojatno nježne i lagane.
Glavne značajke:
Linija sadrži sljedeće proizvode: Douglas AQUA Focus Facial Water, Douglas AQUA Focus Intensive Serum, Douglas AQUA Focus Gel Cream, Douglas AQUA Focus Rich Cream i Douglas AQUA Focus Light-As-Air-Mask.
Iz linije Douglas Aqua Focus isprobala sam tri proizvoda posljednjih mjesec dana, a evo i mojih dojmova:
 Douglas AQUA Focus Rich Cream




Radi se o nešto bogatijoj teksturi proizvoda  s laganim gelastim finišom. Na mješovitoj koži se vrlo brzo upija i odlično štiti od vjetra i suhog zraka. Ne treba koristiti previše proizvoda jer se vrlo brzo upija i na suhim dijelovima savršeno funkcionira kao zaštita, ali i kao podloga za makeup. Ipak, preporučila bih osobama s normalnom do suhom kožom iz razloga što je vrlo kompaktna i "teža" za osobe sa masnom kožom. Nedostatak je što ne sadrži SPF faktor, stoga istu preporučujem u sklopu noćne njege ili ispod zaštitnog proizvoda.
AQUA Focus Facial water 


Sama riječ govori: radi se o vodici za hidrataciju i ovo nije proizvod za čišćenje lica! Dakle, prije upotrebe potrebno je očistiti kožu uobičajenim sredstvima i potom nanijeti proizvod koji pruža dodatnu hidrataciju. Na licu je pomalo ljepljiv prvih nekoliko minuta, a potom se potpuno upije i nastavlja s daljnjom njegom (serum, krema itd...). Proizvod odlično surađuje s svim tipovima kože, uključujući i masnu.
 AQUA Focus  Light-As-Air-Mask
Šećer na kraju, i proizvod koji me se najviše dojmio. Prvenstveno,  pjenasta tekstura, vrlo nježna i blaga prema koži. Nanosi se uobičajeno poput svake maske i prema preporuci proizvođača, ostavlja na licu 10-15 minuta, te potom ukloni blazinicama. Zašto me se najviše dojmio? Prvenstveno radi odlične hidratacije nakon korištenja što je meni osobno vrlo važan efekt, a isti traje cijeli dan pod uvjetom da se ne nalazim u jako zagušljivim prostorijama.
Moram naglasiti da je ova maska predviđena svim tipovima kože, uključujući i masni, no kod suhe kože definitivno je potrebna dodatna njega. Naime, kao vlasnica mješovite kože, nakon uklanjanja maske (dva puta tjedno) nemam potrebu koristiti ništa drugo jer je koža dovoljno navlažena, ali kod suhe kože definitvno nakon maske je potrebna krema za dugotrajniji efekt.

ZAKLJUČAK: Proljeće je period kada smo svi kronično dehidrirani, ali osim preduvjeta broj jedan: konzumiranje dovoljno tekućine, pomoć dolazi kod preparata za hidrataciju. AQUA Focus nudi intenzivnu hidrataciju, ali imajte na umu da je svaka koža drugačija, a ono što bih kod ove linije preporučila je Rich krema za suhu i normalnu kožu, Light-AS-Air maska za sve tipove kože, dok Facial Water kod masne i mješovite do suhe kože kao dodatnu pomoć.
Dehidriranost je stanje koje pogađa sve tipove kože i dobne skupine. Koža na površini ima prirodnu zaštitnu barijeru kojoj je funkcija zadržavanje vlage ispod kože i sprječavanje gubitka. Kada se dogodi gubitak vlage, koža zateže, pojavljuje se crvenilo, stoga birajte pravilne proizvode za svoj tip kože, i ne zaboravite na unutarnji detox i ispijanje dovoljne količine tekućine.
CIJENA: Douglas AQUA Focus linija proizvodI dostupnI su  u Douglas parfumerijama i u Douglas web shopu. Dolaze u pakiranju od 50 ml , te po cijeni od 149 kn.



Želite isprobati ove proizvode? U suradnji s Douglas Parfumerijom,  darujem AQUA Rich kremu i AQUA Focus  Light-As-Air-Mask j
Kako osvojiti nagradu?

Dobitnici su Maja Perić i Karolina Tušek

Oznake: , , , , ,