LANCôME ABSOLUTELY RôSE La PALLETE LA ROSE


Proljeće je stiglo, i sukladno ovom šarenom, lijepom vremenu stižu i proljetne kolekcije brendova.
Danas ću vam pokazati limitiranu paletu La Plaette Rose koju nam je draga i svima poznata Lisa Eldridge odabrala kroz veličanstvenu kolekciju Absolutely Rôse i upravo izabrala ružičastu boju koja na inovativan način spaja dozu svježine, lepršavosti, nježnosti, ali i pariškog chic-a.
Paleta dolazi u kompaktnoj ambalaži nježno ružičaste nijanse i sadrži šest nijansi sjenila, tri nijanse ruža, dupli kist za nanošenje, te prijeko potrebno ogledalce u sklopu kojeg su uputstva i trikovi za dnevni i večernji look.
Nijanse su pastelne što priliči lepršavom proljeću i toliko sofisticirane da ih je skoro nemoguće uhvatiti fotićem.

 bez blica
sa blicom
 Sa lijeva na desno:


Sve nijanse imaju istu pigmentiranost koja je srednja i lako nadogradiva radi ultra fino mljevene teksture koju bih više opisala kremastom nego praškastom. Iskreno, nisam manje niti očekivala od Lancome-ovih sjenila čiji sam fan godinama. Za sve koji se sjećaju poznate Erice F sjenila, ova srebrna u kombinaciji s pastelno zelenom daje vrlo sličan efekt.
Kada smo kod ruževa, prva nijansa je zapravo neka vrsta balzama ili dodatnog sjaja preko ruža u boji, druga nijansa je jača fuksijasta, proljetna boja dok je treća koraljna. Inače su me ruževi u paletama uglavnom razočarali, no ovdje je neminovno da se radi o izuzetnoj kvaliteti , jer dok sam swatchala nijanse , a zatim isprobavala na usnama uvjerila sam se da su trajna i mirni ste do idućeg popravka dobrih pet sati.

 Kada smo kod dnevnih popravaka i provjere makeup-a, moram pohvaliti ambalažu koja je praktična za nošenje u svakoj torbici i kvalitetan kist koji obično nije slučaj u paletama. Ovaj će vas svakako dobro poslužiti.
Za kraj jedan nježni look koristeći ovu limitiranu paleticu čija cijena iznosi 532 kn širom parfumerija u Hrvatskoj. 

Koristila sam prvu i četvrtu nijansu palete koji su dali nježni zečenkasto-bež odsjaj, dok je na usnama korištena druga po redu nijansa fuksije, te preko nje balzam/sjajilo koje se nalazi unutar palete.

Kako vam izgleda Lancome proljetni prijedlog? Jeste li već krenule u potragu za proljetnim novitetima?

Oznake: , , ,