LANCôME TEINT IDOLE ULTRA CUSHION FOUNDATION NIJANSA 025


Dolaskom lijepog vremena i pojavom sunca počinjemo sve više obraćati pozornost na zaštutu od sunca. a još ako ste k tome vlasnica mješovite kože ili masne kože, onda ste u potrazi za dobrim puderom koji če pružiti sve navedeno.
Danas je na redu recenzija jednog neobičnog proizvoda, zapravo pudera inspiriranog korejskom kozmetikom i prvi puder na našem tržištu koji nudi jastučić natopljen puderom.
Za početak, službeni OPIS PROIZVODA:
Lancôme Teint Idole Ultra Cushion Foundation je cushion podloga koju su Lancôme laboratoriji razvijali tri godine, a čiji intenzitet prekrivanja možete dozirati sami, od srednjeg (tzv. medium coverage) do jačeg (high coverage).

AMBALAŽA, TEKSTURA, PREKRIVANJE:

Smješten je u praktičnu okruglu pudrijeru s tako neophodnim ogledalom, dok se spužvica koja je natopljena proizvodom nalazi odvojena separatorom što je vrlo praktično jer nema nereda, ali i higijenski. Tekstura je vrlo lagana, prozračna i zapravo me iznenadila obzirom da sadrži tako visoki spf jer sam očekivala nešto puno gušće i masnije. Nanosi se priloženom spužvicom koju jednostavno pritisnete u jastučić koji počne "izlučivati" dovoljnu količinu proizvoda za jedno nanošenje.
Što se tiče prekrivanja, jedan sloj je dovoljan za srednje, odnosno ujednačavanje tena. Prekrije sitne nepravilnosti poput ispucanih kapilara i manjih ožiljaka.
Drugim nadograđivanjem, odnosno nanosom prekrivenost se pojačava i nije nužno koristiti priloženu spužvicu već prema željama upotrijebiti osobni pribor. Ja sam ga koristila Beautyblenderom, a pripadajućom spužvicom uglavnom popravljala tijekom dana.

Kada smo kod popravljanja, moram napomenuti da se moja masna T zona prilično zamasti, pa iako je Oil free ima nekakav sjajan finish na licu radi čega bolje funkcionira na suhijim dijelovima lica. Masna T zona jednostavno se suviše sjaji što najviše pripisujem sastojcima koji pružaju visoki SPF.

Masna i mješovita koža vrlo brzo se zasjaji što meni osobno ne smeta jer volim nekakav umjereni sjaj kože, ali ipak prema vlastitim željama možete dodatno matirati puderom u kamenu.
Formula je vrlo sofisticirana, lako maziva dok je nijansa 025 srednja topla nijansa pogodna za neutralni podton.

bez makeup-a/jedan sloj pudera/dva sloja pudera
Kao što vidite na slici bez makeup-a, moja T zona je jako sjajna tako da se na mojoj koži puder cijelo vrijeme sjaji što zahtjeva dodatno matiranje puderom u prahu ili kamenu.

TOP: sofisticirana tekstura, praktična ambalaža, prekrivanje koje se može nadograđivati, lagani osjećaj na licu, prirodan izgled na licu.
FLOP: ne matira dovoljno radi sastojaka koji daju visoki SPF, alkohol visoko u sastavu pa je kod osjetljive kože potreban oprez.

CIJENA: 369 KN (13 gr), a nakon što se potroši, moguće je kupiti refil čija cijena iznosi 239 kn.

Jeste li isprobale ovaj puder? Kakvi su vaši dojmovi?



Oznake: , , , ,