[NAJAVA IZAZOVA]: CETINOM DO ZDRAVLJA I MLADOSTI


Da je voda zdrava i poželjna u što većim količinama, svaka ptica na grani zna. Da ne bi sve ostalo  na riječima, već i dijelima,  izuzetna mi je čast predstaviti vam jedan projekt kroz koji ćemo vidjeti stvarni utjecaj ispijanja dnevne dovoljne količine vode.
Puno puta sam pisala kako badava kreme, kozmetička čudesa bez dovoljnog unosa tekućine, ali nije svejedno što pijemo i zato sam ponosna da imam priliku predstaviti vam jednu od najboljih voda na našem tržištu: Cetina izvorska voda.
Po čemu je Cetina specifična?

Cetina prirodna izvorska voda nastaje iz Dinare, najviše hrvatske planine i prema tome jest pravi dar prirode. Naime, vapnenački vrhovi Dinare i njeni kamenjari skupljaju prirodnu i čistu vodu, te ju propuštaju kroz svoju krašku utrobu. 
Crpi se iz nepreglednih labirinta podzemnih tokova podno najveće hrvatske planine Dinare, a u dubini i tami, voda grebe prapovijesne minerale, dajući Cetini laganiji mineralni sastav s malom količinom natrija (soli) što ju čini savršenom za sljedeće:
KOJE SU JOŠ PREDNOSTI ISPIJANJA CETINA IZVORSKE VODE:
Mnogo je razloga zašto piti vodu, a Cetina kao jedna od najboljih voda na našem tržištu obećava sve navedeno. 
Prihvatili smo izazov, te ćemo moji modeli i ja kroz naredna dva mjeseca ispijati najmanje dvije litre Cetina vode i pokazivati vam učinak na određene probleme. O napretku ćete čitati svaka dva tjedna na blogu.
Gospođa Jasminka (57 god) pati od jakih kožnih alergija, apsolutno joj ne pomaže nikakva kozmetika, ima problema s spavanjem, zatvorom i izlučivanjem tekućine. Zbog konstantne upotrebe lijekova protiv alergija, itekako joj je potreban vodeni detox.


Gospođa Ana ima 37 godina. Majka je troje djece radi čega ima prilično neuredan život, pati od pokojeg viška kilograma, celulita, dehidrirane kože što je dovelo do prerane pojave bora. Koža je vječito dehidrirana bez obzira na njegu.


Moja malenkost (40 godina): Uh mogla bih nabrajati romane mojih problema,i priznajem, pijem premalo vode radi čega patim od neuredne probave, kroničnog začepa, suhe i dehidrirane kože tijela i kose, jutarnje otečenosti koja splašnjava tek puno sati nakon buđenja, rosacee i kroničnog crvenila, zadržavam tekućinu u organizmu radi čega su zglobovi često natečeni i općenito se borim s kroničnim umorom. Migrena i glavobolje su također česta pojava kod mene što sam do sada rješavala, a kako drugačije nego lijekovima i mrakom svoje sobe. Što se tiče hidratacije kože, sa licom nemam problema, dok mi je koža tijela kronično suha, kosa kao što vidite jako suha,dehidrirana i beživotna. Počinjemo s izazovom, a isto tako pozivam sve koji su se pronašli u sličnim problemima da nam se pridruže i počnu piti po dvije litre Cetine dnevno (svoja zapažanja šaljite na mail eyedetoxx@gmail.com) jer na kraju ovog projekta očekuju vas iznenađenja.

 #cetinomdozdravlja
#cetinomdozdravlja
Imate li otvoren Instagram ili Facebook profil, postavljajte svoje fotografije s Cetinom koristeći hashtag  #cetinomdozdravlja, a tim Cetine će odabrati najljepše fotke koje ulaze u završno finale.

Za kraj ovog najavnog posta moram zahvaliti timu Cetine na motivaciji ispijanja dovoljne količine vode, i priznajem, jedva čekam vaše i naše rezultate.

Cetina voda dostupna je u većini trgovačkih lanaca (Kaufland, Dm, Lidl, Metro, Spar Hrvatska, Billa, Tommy, benzinske postaje i trgovine), a o kvaliteti i certifikatima Cetine možete pročitati na ovom linku.

Pijete li dovoljnu količinu vode? Prihvaćate li izazov?

*sve fotografije napravljene su bez upotrebe makeup-a, te pokazuju trenutno stanje naše kože i kose
Cetina prirodna izvorska voda dar je prirode koji nastaje iz Dinare, najviše hrvatske planine. Vapnenački vrhovi Dini njeni vječno žedni kamenjari skupljaju prirodnu i čistu vodu i propuštaju je kroz svoju krašku utrobu. Tiho, u dubinama i tami, voda grebe prapovijesne minerale s dinarskog kamena i obogaćuje se dajući Cetini njen lagan, kraški mineralni sastav. Državni Zavod za zaštitu prirode proglasio je Vrela rijeke Cetine hidrološkim spomenikom prirode još 1972. godine.

Oznake: , , , ,