[NAJAVA] NUME BLOGGERCHALLENGE



Nedavno sam na svom Facebook profilu najavila novi projekt i borbu protiv suvišnih centimetara pa nakon brojnih upita, odlučila sam vam pobliže objasniti o čemu se točno radi.
Naime, kada mi je ponuđen ovaj projekt, prvo što sam pomislila: ponovno je stiglo neko čudo za mršavljenje. Osobno sam poput mnogih žena isprobala malo more proizvoda u svrhu mršavljenja, tretmana i sličnih čudesa,  tako da sam odavno shvatila jednu stvar: potroši ono što si unijela i to je cijela mudrost.
Inače, za informaciju moja malenkost je nekada imala 105 kg i patila od problema anoreksije, bulimije i kompulzivnog prejedenja o čemu ste čitali u puno članaka na ovom blogu.
Da se vratim na nuME brend čiju suradnju sam prihvatila nakon proučavanja koncepta u kojem sam se itekako pronašla. 
ŠTO KAŽE NUME?
U današnje vrijeme prosječna žena ima sve manje vremena brinuti se za sebe. Opterećena brojnim ulogama koje svakodnevno ispunjava, često zaboravlja onu najbitniju – pobrinuti se za sebe i svoje zdravlje. Upravo to je razlog zbog kojeg posežemo za nezdravim, brzim i jednostavnim rješenjima u prehrani koja naše tijelo grade u figuru koju kasnije pokušavamo sakriti, što vrlo često utječe na naše samopouzdanje, ali i na sve druge aspekte našeg života.
ŠTO KAŽEM JA?
U posljednje vrijeme sam skupila nešto viška kilograma, ali najveći je problem moja neredovita fizička aktivnost pa samim time oslabljeni tonus tijela i mišića. Neredovito jedem, spavam i općenito živim. U stanju sam 15 sati gladovati čime gubim koncentraciju, nemam vremena za kuhanje koliko god vam to nevjerojatno zvučalo, niti sam tip koji će nositi hranu sa sobom. Obzirom da sam često izvan kuće, ne jedem skoro ništa jer izbjegavam pekare i jedenje "s nogu" i junk food. "Zdrave" salatice koje se nude na svakom čošku, uglavnom su prepune masnih umaka i sira, pa na svaku moju molbu da se napravi salata bez tih dodataka za mene nailazim na prevrtanje očima prodavačica, tako da mi je jednostavnije gladovati dok ne pojedem kod kuće ono što želim. Greška jer taj period je predugačak i nije dobar za pravilno funkcioniranje organizma. 

NUME je potpuni, 360° koncept razvijen u suradnji s liječnikom, osobnim trenerom i nutricionistom koji objedinjuje sve zakonitosti dobrog i zdravog izgleda. Uz nuMe prehranu dolazi i jedinstveni program tjelovježbi te potpuna podrška kroz provedbu motivacijskog plana, usvajanja novih znanja i stila života.
Klinički dokazano, nuMe dijetalna prehrana s kolagenom omogućava u prvom redu promjenu prehrambenih navika, jer se osoba navikne jesti male količine 6 puta dnevno i posljedično smanji obujam želuca. NuMe dijetalna prehrana, koja se sastoji od nuMe slim napitaka, nuMe slim juha te nuMe slim pločica s kolagenom, je hrana za posebne prehrambene potrebe:
Tako je učinkovitost nuMe dijetalne prehrane provjerena i potvrđena u brojnim kliničkim studijama i pozitivnim tvrdnjama sa strane Europske agencije za sigurnost hrane.
Više o brendu možete pročitati na ovom linku. 
MOJ PLAN I CILJ:  Prije korištenja ovih proizvoda napravila sam detaljno mjerenje svojih centimetara,  te se posliklala prije tako da post o mojim rezultatima i recenziju možete očekivati kada završim s ovim proizvodima i za kraj samo želim napomenuti da nema ništa bez promjene životnih navika i da od ničega ne treba očekivati čuda ako niste spremni promijeniti svoje navike koje nisu na strani naših ciljeva. 
Moj cilj je izgubiti suvišnih 5 kilograma i oblikovati svoje tijelo uz pomoć 4-5 nuME obroka+1 svoj obrok, te ono najvažnije što se dobije uz svaki nuME paket prehrane  online NBG Plan, odnosno nuMe BODY Guide koji se sastoji od:
• online NBG™ Plana vježbanja 
›› vježbanje u udobnosti svoga doma s planom za vježbanje NBG™ koji uključuje ekskluzivan video sadržaj kako biste ostvarili najbolje moguće rezultate, postigli formu i ciljano djelovali na kritične dijelove tijela
• online NBG™ Coaching plan
›› nemojte samo vježbati - iskoristite vježbanje i naš t.i. coaching plan koji će vam pomoći postaviti ciljeve, promijeniti loše obrasce ponašanja iz prošlosti i razviti cjeloživotne navike koje su potrebne kako biste zadržali sve blagodati svog uloženog truda!
• online NBG™ Motivacijski plan
›› ostanite motivirani i izgradite samopouzdanje pomoću svakodnevnih automatskih obavijesti, podrške svog online trenera i nuMezajednice koji će vas voditi do uspjeha

nuME proizvodi dolaze u više oblika: 
         4x nuMe Slim Shake (4 okusa: Čokoladni Muffin. Francuska Vanilija, Rajska Borovnica/Malina te Jutarnji Capuccino) i dolaze u pakiranju od 6 komada. Miješaju se s vodom u posebnom shakeru. 
         1x nuMe Slim Juha 
         1x nuMe Slim bar
         slim boost voćne karamele dolaze u pakiranju od 21 komad i  posebno su važne za dane kada dođe želja za slatkim. Konzumiraju se tri puta dnevno prije obroka uz 2 dl vode i sadrže samo 7 kalorija. 


Sa programom krenula sam prije nekih dva tjedna, a na fotografijama možete vidjeti trenutno stanje.Osobno mi je najveći cilj uravnotežiti obroke, odnosno uvesti 6 manjih obroka dnevno kako bih postigla manju nervozu i veću koncentraciju koju najvećim dijelom gubim zbog neredovite probave i prehrane, te uz pomoć online nuME stručnjaka učvrstiti tijelo.

nuMe proizvode možete kupiti u DM-u ili naručiti s web shop-a , a kroz moje društvene mreže i ovaj blog, izvještavati ću vas o svojim dojmovima i rezultatima. Držte palčeve i ukoliko imate dodatih pitanja, slobodno ih postavljajte u komentarima.



Oznake: , , ,