OSVOJI EVELINE NOVITETE: NEO RETINOL I NEW HYALURON KREME ZA LICE


Godinama se mijenjaju potrebe naše kože mijenjajući strukturu i izgled. Obična hidratantna krema više nije dovoljna i vrijeme je za aktivnije sastojke.
Hijaluronska kiselina više nije kao nekada, stručnjaci ju mikroniziraju, kombiniraju s ostalim aktivnim sastojcima i postaje ultimativni izbor kod osoba koje primjećuju pad tonusa kože, dok je retinol poznati borac protiv već nastalih bora, a svima nam je dobro poznata njegova moć u ubrzavanju obnove kože i stanica.
Na policama Mullera, Dm-a i Bipe pojavili su se noviteti koje vam danas predstavljam,  a iste možete osvojiti u novoj nagradnoj igri.
EVELINE BIO HYALURON 4D dnevna/noćna krema je zapravo koncentrat za lice 
OPIS PROIZVODA:
Hijaluronska kiselina + biljne matične stanice
Biljne matične stanice prirodno dobivene iz  švicarske jabuke,  poboljšavaju vitalnost i dugovječnost kože.  Stimuliraju proces samoobnavljanja  i opskrbljuju kožu potrebnom energijom. Trostruka doza hijaluronske kiseline u izvanrednoj kombinaciji s 3 veličine čestica osigurava inovativne pomlađujuće efekte i učinkovito djelovanje kako na površini tako i u dubinskim slojevima kože
 trenutno popunjavanje ekpresivnih linija
• radikalno smanjenje dubokih bora
• intenzivno vlaži i učvršćuje kožu
Super  4D efekt -  spektakularno  smanjuje broj, dužinu , širinu i dubinu bora.
Dermatološki ispitano

NEO RETINOL HIDRATANTNA KREMA ZA LICE PROTIV BORA
OPIS PROIZVODA:
Regulira proces ljuštenja kože, ubrzava obnovu kože i stanica, te podržava sintezu hijaluronske kiseline, kolagena i elastina.
NEO retinol linija temelji se na pomlađujućem LOX-AGE proteinu koji stimulira proizvodnju kolagenskih vlakana i elastina.
Aktivni sastojci LOX AGE, PERLAURA, hijaluronska kiselina, shea maslac, d-pantenol, alantoin, vitamin A i E.
Za sve tipove kože uključujući i osjetljivu.

Cijena iznosi 44,90 kn (50 ml)



Kako osvojiti nagradu?

Dobitnice su Sanja Butorac i Kristina Vujenić, molim podatke na mail eyedetoxx@gmail.com


Oznake: , , ,