[NAJAVA] PHILIPS LUMEA PRESTIGE MODEL BR/956/00


Kada je dugotrajno uklanjanje dlačica u pitanju, već godinama redovito konzumiram IPL tehnologiju isprobavši razne uređaje i tretmane, a između ostalog i najpopularniji beauty gadget Philips Lumeu koja svake godine sve više napreduje u smislu tehnologije nudeći bolje karakteristike.
Philips Lumea u nekoliko godina svog prisustva na tržištu ima zaista odlične ocjene i recenzije, a i sama mogu potvrditi znatno djelovanje na rast dlačica koristeći stariji model o kojem ste mogli čitati u ovom postu.

Ovog proljeća, ovaj renomirani proizvođač izbacio je najnoviji model Prestige IPL BR/P56/00,  a kako sam dobila na probu, danas ću vas provesti kroz sadržaj paketa, dok ću o učinku pisati nakon nekoliko tjedana kada ga bolje isprobam.

OPIS PROIZVODA: Lumea Prestige IPL BR/P56/00 razvijena je  iz profesionalne IPL tehnologije, u suradnji s dermatolozima
Philips Lumea koristi inovativnu tehnologiju utemeljenu na IPL svjetlu (Intense Pulsed Light – pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta) za prekidanje ciklusa ponovnog rasta dlačica. Nježni svjetlosni impulsi primjenjuju se na korijen dlačica i, nakon nekoliko tretmana, sprječavaju ponovni rast dlačica. IPL tehnologija dostupna je u specijaliziranim salonima od 1997. godine. Philips Lumea, nastala iz te profesionalne IPL tehnologije, omogućuje vam lako i učinkovito provođenje tretmana uklanjanja dlačica kod kuće. Philips Lumea Prestige vrhunac je 14 godina istraživanja i razvoja, u suradnji s vodećim dermatolozima.
SADRŽAJ PAKETA:






OSNOVNE RAZLIKE NOVOG I STAROG MODELA:

UČINKOVITOST: stariji model nudi smanjenje dlačica do 75% nakon tri tretmana dok je kod novog taj broj porastao na čak 92% redukcije dlačica nakon tri tretmana.
ZAOBLJENI NASTAVCI: novi model nudi lakše dizajnirane nastavke kako bi se tretman lakše i učinkovitije provodio
SMARTSKIN SENZOR:Nova Philips Lumea sadrži 5 energetskih postavki koje olakšavaju odabir odgovarajuće zahvaljujući SmastSkin senzoru koja savjetuje koja je postavka najbolja za vašu nijansu kože za razliku od starijeg modela gdje smo same trebale određivati jačinu bljeskanja ovisno o nijansi kože i dlačica.
DIZAJN APARATA: kako vidite na fotografiji,  sam dizajn je vrlo sofisticiraniji i moderniji.
VIJEK TRAJANJA ŽARULJE: do 20 godina

NAČIN KORIŠTENJA:
Poput ostalih modela, sistem je isti: dlačice se moraju obrijati britvicom, jer čupanjem vadimo korijen dlake što nam nije u cilju s obzirom na to da ga IPL-om želimo oslabiti. Tretman se izvodi svakih dva tjedna, a kako sam krenula s upotrebom, u recenziji ću vam tipkati koliko je meni osobno trebalo vremena za izvođenje tretmana na rukama, nogama, te ostalim dijelovima tijela. Vrlo je važno da se nakon tretmana ne izlažemo suncu, stoga je moja preporuka i iskustvo izvođenje tretmana u danima kada smo kod kuće ili predvečer kada nas ne očekuju dnevne aktivnosti.
Philips Lumea SmartSkin pogodna je za sve tipove dlačica i kože, iako će najbolji učinak vidjeti osobe s jako tamnim dlačicama dok osobe s prirodno plavim dlačicama i tamnoj koži neće vidjeti učinak zato što mora postojati kontrast između pigmenata u boji dlačica i boji kože.
Počinjem sa testiranjem, a na fotografiji možete vidjeti moje trenutno stanje dlaka na rukama. Usporedbu starijeg i novog modela vam svakako tipkam tipkam u recenziji, kako bismo vidjeli učinak i razlike.

Više informacija možete pročitati na službenoj stranici.

Kako vam se čini nova prinova iz Philipsa? Koristite li Lumeu?


Oznake: , , ,