[NAJAVA] DIETPHARM IDEAL SLIM


Danas vam donosim najavu testiranja jednog drugačijeg proizvoda, naime, ako me pratite na Facebook-u onda ste vjerojatno primjetili moje mnogobrojne šale na račun kilograma i debljine. Bilo kako bilo, u svakoj šali ima i malo istine a činjenica je da nam je proljeće pred vratima a to znači laganija odjeća s kojom dolazi suočavanje s posljedicama zime koja je ostavila tragove. Topla, zimska i prilično kalorična hrana svake godine ostavlja trag na mome tijelu, najviše na bokovima, stražnjici i struku a potom kao svaki pravi kampanjac nastojim "zimske radosti" što prije ispraviti. Proljeće donosi lijepo vrijeme a samim time mogućnost kretanja i trošenja kalorija a stiže nam i veći izbor povrća pa samim time i prehrana postaje niskokalorična.
Ne postoji drugi način osim reducirane prehrane+tjelovježbe i niti jedan preparat vam neće ukloniti suvišne kilograme čarobnim štapom a posebno ako puno sjedite i ne pazite na prehranu. Kada to shvatimo, promijenimo životne navike i krenemo u borbu, možemo pomoći organizmu da lakše sagori masnoće putem biljnih dodataka.


Jedan od takvih preparata je Ideal Slim iz Dietpharma koji me nedavno kontaktirao vezano za recenziju ovog novog proizvoda na našem tržištu što sam ja rado prihvatila, a eto, vjerojatno sam i previše kukala oko nakupljenih kilograma :D
Ideal Slim je dodatak prehrani koji sadrži inovativni dijetetski sastojak ID- alG TM iz ekstrakta smeđe morske alge Ascophyllum nodosum. Ekstrakt ID- alG TM prirodan je izvor mikronutrijenata i zato pomaže održavanju vitalnosti prilikom perioda smanjenja tjelesne mase te djeluje na smanjenje unosa kalorija. Dakle, ovo nije jedan od dodataka koji smanjuju apetit ili stvara osjećaj sitosti već utječe na smanjivanje apsorpcije ugljikohidrata i masti čime se smanjuje ukupan kalorijski unos.
Inače, probala sam jako puno raznih proizvoda za mršavljenje: od čajeva, pilula do praškova tako da mi pilule za mršavljenje nisu strani pojam ali jako pazim da su potpuno biljne i provjerenog sastava te renomiranog proizvođača poput ovih. 
Napomena: Ideal Slim se ne preporučuje trudnicama, dojiljama, djeci ili u slučaju alergije na bilo koji sastojak.

Obzirom da trenutno nemam baš vremena za vježbanje (ah..izgovori :D), na prehranu pazim u smislu da ne jedem slatko i masno ali obroci su mi kako se kaže zbrda-zdola. Doručakujem zobene pahuljice s jogurtom i svježim sirom, pa ručak u hodu (obično sendvič s purećom salamom), međuobrok i onda kasna večera do koje obično pregladnim. Pokušavam smanjiti ugljikohidrate koliko najviše mkogu. Pijem i premalo vode, pokušavam nadoknaditi čajevima ali svakako u tom segmentu nisam zadovoljna kao niti u organizaciji obroka. Sve u svemu, odličan sam kandidat za ovo testiranje a obzirom na veliko iskustvo u raznim preparatima biti će jako zanimljivo prenijeti dojam o Ideal Slim-u.

Pakiranje sadrži 30 kapsula a koriste se dvije dnevno (ručak i večera) pa samim time jedno pakiranje traje 15 dana a cijena iznosi 80 kn. Ja sam dobila dozu od dvije kutije, dostatne za mjesec dana tako da konačnu recenziju očekujte nakon tog perioda.

Koristite li biljne preparate kao pomoć mršavljenju?Iskustva?

Oznake: , , ,