PAULA'S CHOICE RESIST ANTI-AGING EYE CREAM

Krema za područje oko očiju je proizvod kojeg smatram najzahtjevnijom kupovinom jer isprobavajući na tisuće okoloočnih krema još uvijek sam u potrazi za onom THE. Pratite li moj blog onda znate moje prohtjeve a za one koji ne znaju ponavljam da je moja koža oko očiju iznimno suha i tanka za razliku od ostatka lica koje je mješovito.
Paula's Choice je nedavno izbacila svoju prvu kremu za područje oko očiju koju sam koristila posljednjih mjesec i pol dana pa je vrijeme da podijelim svoje dojmove. Kada kažem prvu, to znači da je kod Paule vrijedilo pravilo da posebna okoloočna njega nije potrebna te da je ista marketinški trik i da su proizvodi oko očiju mit jer se radi zapravo o istom sastavu kao kod krema za njegu lica (Izvor). Ja se osobno sa ovom teorijom djelomično slažem a o tome sam pisala ovdje. Smatram da je posebna okoloočna njega važna a posebno ako imate kožu lica masnom jer matirajuće kreme mogu isušiti osjetljivi predio i brže doprinjeti do pojave bora. Nažalost, svakodnevno viđam premlade žene sa dehidracijskim borama oko očiju samo iz razloga što smatraju da im takav proizvod nije potreban. S druge strane, ja koristim posebne proizvode oko očiju od svoje 23-e godine i mogu se pohvaliti d asa 39 godina nemam niti jednu boru oko očiju pa iz svog iskustva mogu potvrditi da je okoloočna njega bitna te ju osobno nikada ne preskačem. Paula je na zahtjev svojih klijenata lansirala svoju prvu okoloočnu njegu nakon što je čak 90% klijenata izrazilo želju te više nije mogla ignorirati želje te je tako nastala Resist Anti-Aging Eye Cream.
OPIS PROIZVODA:  bogata luksuzna krema za područje oko očiju formulirana je dokazanim anti-age antioksidansima, peptidima i koži srodnim sastojcima kako bi se borila protiv bora, sunčanih oštećenja, suhoće i drugih problema okoloočnog područja. 
PAKIRANJE, TEKSTURA, MIRIS: Volim tubice i smatram ih higijenskim a ujedno najbolje čuvaju sastojke od propadanja stoga mi je drago da je PC dizajnirala upravo takvu ambalažu a super je kod tuba što možete znati koliko je proizvoda ostalo te istisnuti svaku kap za razliku od bočica na pumpicu.  Tekstura me odmah iznenadila jer sam očekivala za početak Pauline okoloočne njege nešto laganini a zapravo se radi o vrlo gustoj, bogatoj i jako hranjivoj kremi. Radi svoje teksture potrebno je vrlo malo proizvoda za jedno korištenje, otprilike zrno riže ispod svakog oka koje se lagano utapka u područje oko očiju. Ono što me iznenadilo je da iako gusta, vrlo se brzo upija mada napominjem još jednom da je moja koža jako suha te ne znam kakvo bi upijanje bilo na normalnoj koži.

SASTAV: Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (antioxidant/emollient), Glycerin (skin-repairing ingredient), Dimethicone (silicone skin-conditioning agent), Sodium PCA (skin-repairing ingredient), Hydrogenated Polyisobutene (emollient thickener), Ascorbyl Glucoside (vitamin C/antioxidant), Sodium Polyacrylate (film-forming agent/emollient), Hydrogenated Lecithin (cell-communicating ingredient), Glucosyl Hesperidin (water-binding agent), Copper Gluconate (skin-conditioning agent), Troxerutin (antioxidant), Disodium Rutinyl Disulfate (anti-inflammatory), Resveratrol (antioxidant), Palmitoyl Tripeptide-38 (cell-communicating ingredient), Caprooyl Tetrapeptide-3 (cell-communicating ingredient), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin lightener/anti-irritant), Phytic Acid (antioxidant), Beta-Glucan (anti-inflammatory agent), Acetyl Glucosamine (skin-conditioning agent), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Allantoin (anti-irritant), Adenosine (cell-communicating ingredient), Dextran (thickener), Caprylic/Capric Triglyceride (emollient skin-repairing ingredient), Sea Whip Extract (anti-irritant), Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract (antioxidant/melanin-inhibiting plant extract), Salix Alba (Willow) Bark Extract (anti-irritant plant extract), Polyacrylate Crosspolymer-6 (emulsion stabilizer), Cyclodextrin (emulsion stabilizer), Xanthan Gum (thickener), Cetearyl Alcohol (emollient), Maltodextrin (thickener), Benzyl Alcohol (preservatives), Phenoxyethanol (preservatives).
CIJENA: 280,09 kn (15 ml) a trenutno je na 10% popusta pa cijena iznosi 252,08 kn dobavljivo u web trgovini.

MOJ DOJAM: Volim ovakve teksture a posebno zimi i kao noćnu njegu jer želim kožu oko očiju maltretiranu korektorima i sjenilima dobro nahraniti i pružiti što više vlage a kada vidim na visokom mjestu u sastojcima shea maslac jasno mi je zašto je krema tako hranjiva. Kao podloga za korektor dobro surađuje mada ju ja koristim za noćnu njegu, dok za dan biram laganije teksture iz razloga što se brže upijaju. Prije svega, ovu kremu bih preporučila osobama sa suhom kožom oko očiju, mislim da je nekome tko tek počinje sa ovom vrstom njege isuviše hranjiva te se bojim da bi mogla izazvati gris ili milije (klik) tako imate normalnu kožu oko očiju ili tek nešto dehidriranu ova krema nije za vas. 

Oznake: , ,