CL DEZODORANSI BEZ ŠTETNIH SASTOJAKA

Pronaći savršen dezodorans čini mi se ponekad kao nemoguća misija. Neugodni mirisi i znoj zahtjevaju učinkovit proizvod koji nas neće izdati tijekom dana pa kada analiziramo podjelu dezodoranasa o kojoj sam pisala u ovom postu dolazimo do jednog velikog ALI. 
Prirodne alternative većinom ne djeluju dovoljno moćno i dugotrajno a često nam smetaju intenzivni mirisi eteričnih ulja, konvecionalni proizvodi sadrže sastojke koje pokušavamo izbjeći jer začepljuju pore i lojne žlijezde (npr aluminij, cink, alkohol...) pa u cijelom tom kaosu od ponude zaista je teško pronaći onaj THE dezić.
U nedavnom velikom nezavisnom testiranju Jutarnjeg lista čitala sam o pobjedniku i velika mi je čast da među prvima tipkam o dezodoransu koji bi mogao biti moguće rješenje svih problema. 
CL je najprodavaniji njemački brend dezodoranasa a od sada je dostupan i u Hrvatskoj. Dolazi u četiri oblika, ovisno kakav način korištenja preferirate pa tako možete birati između:
Deo sprej (150 ml) koji ne sadrži aluminij, cink i konzervanse. Raspršivač je vrlo kvalitetan, ne curi na sve strane i dozira sprej u laganom mlazu. Ne ostavlja bijele tragove na odjeći a meni je to zaista jako bitno jer sam 90 % vremena u crnoj odjeći pa čak i kada nanesem malo više nego sam planirala, tragova nema. 
Deodorant sprej (75 ml) ne sadrži aluminij, cink, konzervanse, bojila i alkohol i namijenjen je posebno osjetljivoj koži. Tekstura mu je vodenasto mliječna pa je nakon nanošenja potrebna koja sekunda da se upije a posebno me se dojmio jer je kremast radi čega njeguje kožu bez imalo isušivanja.
Deo Balsam (50 ml) dolazi u obliku rollon-a i teksturom je sličan deodorant spreju jedino što se drugačije nanosi. Također ne sadrži aluminij, alkohol, cink, konzervanse i bojila pa je super izbor za posebno osjetljivu kožu.
Deo stik (40 ml) kao i njegova gore opisana braća ne sadrži aluminij, alkohol, cink, konzervanse i bojila a tekstura mu je jako njegujuća. Sami stik je potpuno proziran te na koži i odjeći ne ostavlja nikakve tragove. 

Što je zajedničko svim CL dezodoransima:


DJELOVANJE: Ja se znojim zaista puno, nekad mi se čini da mi znoj probija i kroz kosu pa iako je zimski period radi sintetičkih jakni i vesti, znojenje često uzrokuje neugodne mirise. Kada tome pridodam stres koji kod mene uzrokuje pojačano znojenje, čini mi se da su mi dezodoransi jednako potrebni zimi kao i ljeti. CL sam testirala u svim uvjetima mog uobičajenog dana: posao, kućni poslovi, trening i uz to moram napomenuti da sam 90% vremena u crnoj odjeći i jednostavno nemam niti jednu zamjerku: sastav odličan, formule jako njegujuće, ne iritiraju, ne stvaraju težak osjećaj na koži, ne ostavljaju tragove na odjeći a drže cijeli dan te ne gube na intenzitetu. Što se tiče znojenja, moram napomenuti da ovo nisu antiperspiranti te im nije cilj začepiti lojne žlijezde tako da ne ometaju prirodne tjelesne procese već ih dobrano drže pod kontrolom na način da sprečavaju rast i razmnožavanje bakterija koje uzrokuju neugodan miris.
Što reći za kraj nego da je tako lako napisati recenziju bez ijednog ALI i od srca preporučiti odlične kvalitetne proizvode a vjerujem da će se mnoge žene i muškarci i sami uvjeriti. 

CL dezodoransi dostupni su na policama DM-a širom Hrvatske
*PR PROIZVOD

Pazite li na sastav dezodoranasa? Kako vam se sviđaju CL proizvodi? 


o

Oznake: , ,