EOS BALZAMI ZA USNE

Bez obzira na godine, svaka žena posjeduje nekoliko balzama za usnice. Njega usnica je jedna od najvažnijih dnevnih rituala pa i ako ne volite ruževe ili sjajila za usne, dobar balzam je uvijek dobro došao.
Posljednjih godina, puno smo čitali o čuvenom Eos balzamu u obliku jajeta i s neodoljivim mirisima i okusima tako da je neke osobe sigurna sam oduševila vijest da su se poznati balzami našli i na policama hrvatskih drogerija i parfumerija.
Nedavno sam dobila na recenziju dva primjerka iz Eos-ovog asortimana no ovo nije moj prvi doticaj s ovim balzamima ali krenimo redom.
OPIS PROIZVODA:  Balzam za usne dostupan kod nas u 4 okusa; summer fruit, sweet mint, strawberry sorbet i blueberry acai.

SASTOJCI: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Beeswax (Cire Dabeille), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Natural Flavor, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Linalool

MOJ DOJAM: Kako sam napisala, ovo nije moj prvi doticaj s EOS balzamima i najviše sam o njima čitala putem stranih blogova gdje su bili jako hvaljeni.  Ambalaža jajolikog oblika i veselih boja pa još k tome primamljivih okusa brzo su postali proizvod koji se pronašao na gotovo svakoj ženskoj wish listi.  Ambalaža je zanimljiva iako meni osobno ne suviše praktična jer eto, volim uže proizvode koji ne zauzimaju puno mjesta u torbici tako da je uglavnom služio kao "kućni" balzam. Okuse koje sam ja isprobala su strawberry sorbet, bluberry acai i sweet mint, te moram priznati da imaju intenzivni miris koji se dugo zadržava na usnicama. Kada smo kod njege, napominjem da su moje usnice prilično suhe te od balzama očekujem da se upije u iste te ih dubinski nahrani. Da budem preciznija, ne volim balzame koji samo "sjede" i prividno zaglađuju usnice dok ispod vanjskog sloja nema njege odnosno hidratacije. Što se tiče EOS-a, koristila sam ga dobrih šest mjeseci i zaista je izdašna količina te u najgorem periodu-zimi. Nažalost, kod mene nije pokazao poseban efekt što se tiče dubinske njege. Rekla bih da je ovo proizvod koji najbolje funkcionira na nezahtjevnim usnicama no kod imalo suhih, osjetljivih i kronično žednih usana nažalost ne pomaže. Kada sumiram efekt plus cijenu koja iznosi cca 45 kn rekla bih da ima jednako dobrih i slatkih balzama duplo povoljnijih cijenom.

*PR PROIZVODI

Koristite li EOS balzame? Kakva su vaša iskustva?

Oznake: , ,