Blogodarivanje- rezultati !

Rezultati darivanja...
Drage moje, oprostite mi s kašnjenjem objave dobitnica povodom blogodarivanja objavljenog u ovom postu .
Jednostavno ne stižem u posljednje vrijeme biti ažurna na blogu koliko bih htjela, no nadam se da će se to skoro promijeniti :))

Prvenstveno HVALA svima na čestitkama i lijepim riječima.Zaista mi puno znači Vaša podrška i čitanost, ona me tjera da održavam blog i dijelim svoja iskustva i znanje .

Puno HVALA svima koji su sudjelovali, čestitke mojim dobitnicima, i samo mali hint:uskoro kreće novo blogodarivanje, naime, moja brojka čitanosti raste svakim danom, a ja želim odsrca darivati svoje čitateljice.

Dakle, random .org između 38 čitateljica koje su poželjele nagradu broj 1, izabrao komentar pod rednim brojem 11.
Dakle, Danira Redzic je osvojila Kiehl's umivalicu :))Između čak 66 komentara čitateljica koje su poželjele nagradu broj 2, random.org izabrao je redni broj 30.
Znači, Vesna Mateljak je osvojila nagradu broj 2.

Čestitke od srca :)))

ALI...

S obzirom na dupli broj čitateljica s masnom i mješovitom kožom a i činjenicu da je vrijeme za zaštitu od sunca, odlučila sam darovati još jednu Murad kremicu sa spf 30 a random.org je ovaj put bio naklonjen komentaru pod rednim brojem  24- ruza888hotmail.com koja je poslala podatke mailom.


Molim sretne dobitnice da se jave u roku 48 sati na moj mail, u slučaju da se ne jave, biram ispočetka.

I za kraj, još jednom puno hvala svima , uz obećanje:ovaj tjedan stižu tri posta čak za koje sam tek sad napravila fotke :D

Oznake: ,