Diesel Loverdose Tatoo novi ženski miris
Ako pratite moj blog, onda znate koliko volim parfeme te sam svoju kolekciju predstavila u ovom postu.Iznimna čast i zadovoljstvo mi je bila prisustvovati  predstavljanju novog ženskog parfema kod nas -          Diesel Loverdose Tatoo Eau De Parfum.
Event se održao u novom zagrebačkom Hotel9 Boutique hotelu, smještenom nasuprot
Autobusnog kolodvora.  

Domaćin predstavljanja je L'Oreal Lux grupacija na čelu s prelijepom PR & Digital managericom
Ivanom Petković Čevra , divnom Irenom Ljubičić, Brand managericom Diesela i
 Matijom Posavecom,  trenerom.Diesel Loverdose Tattoo je miris za snažnu, samouvjerenu ženu koja koristi vlastitu moć za             stvaranje opsesije i ovisnosti o ljubavi.

Kako i sama riječ „tatoo“ u nazivu parfema asocira na tetoviranje, ovdje je snažna metafora .


Koncept tetoviranja može biti metaforički i fizički. On predstavlja moć kreiranja svijeta koji odiše intimnošću, ženstvenošću, strašću i intrigom. 

Jedino vlasnici tetovaže i njima bliske osobe u potpunosti shvaćaju njezinu važnost.Kako sam i sama ponosna vlasnica tetovaže, apsolutno razumijem što nam Diesel želi poručiti:

Osobni pečat, intriga, tajnovitost i posebnost.

Sukladno tome, imale smo priliku i isprobati tetovaže koje su nam je stavljali Irena i Matija i time dobili još jedan vlastiti pečat.

Organizacijski tim osmislio je i jednu extra nagradu: tombolu u kojoj je jedna od nas osvojila vaučer za pravu tetovažuOno što je mene najviše oduševilo su posudice sa svim sastojcima parfema te sam imala priliku pomirisati svaki pojedinačni sastojak. 

Oduvijek sam htjela isprobati miris tonke i sada sam imala tu priliku. Tonkaaaa <3, sad mi je potpuno jasno zašto ju vole parfumieri koristiti u svojim mirisnim kreacijama <3


Bočica parfema je posebno lijepa: izbrušeno, fino crno staklo poput dijamanta u obliku srca.
Može stajati uspravno ili nagnuto  u tri različita položaja, totalno je sexy i ostavlja bez teksta.Nakon uvodne riječi i predstavljanja parfema, riječ je preuzeo Matija koji me totalno oduševio svojom prezentacijom i osvrtom na ostale Dieselove  parfeme. 

Ja osobno, osim mog dragog, nisam vidjela nekog muškarca koji s tolikim žarom, entuzijazmom i nadasve stručnosti, priča o parfemima i kroz priču potpuno dočarava miris.

Bravo Matija, i da ga nisam isprobala, prema prezentaciji bi ga totalno doživjela.


Vrlo često zaboravljamo na kreatore mirisa koji su ključne osobe u stvaranju parfema,  ovaj dragulj potpisuju slavni parfumieri  Ane Flipo i Pascal Gaurin.

Visoke note: bergamot, kora mandarine, cvjetovi i pupoljci ribizla

Srednje note: ruža, cvijet naranče, jasmin

Bazne note: vanilija, mlijeko  riže, zrno tonke
Zaštitno lice Loverdose Tatoo EDP je prelijepa britanska glumica i model Anna Brewster, koja utjelovljuje istinsko značenje nesputanog seksipila  koji odiše žudnjom.I za kraj, zahvaljujem domaćinima na ovom prelijepom predstavljanju ,  fantastičnoj prezentaciji i ugodnom druženju.

Diesel Loverdose Tatoo dostupan je trenutno samo u EDP verziji, i to u količinama od 30 ml (317 kn), 50 ml (417 kn) i 75 ml (604 kn).

Ukoliko ste ljubiteljica toplih, gurmanskih, vanilijastih mirisa, želite biti upečatljive i svoje, ovaj parfem ima moju osobnu toplu preporuku jer je doslovno napravljen po mom ukusu.

Oznake: , ,