LE PETIT MARSEILLAIS -PREDSTAVLJANJE BRENDANedavno sam imala priliku prisustvovati predstavljanju brenda Le Petit MARSEILLAIS® o kojem sam imala priliku čitati na forumima i stranim blogovima same pohvale. Obzirom da ovih proizvoda nije do sada bilo u Hrvatskoj, naručila sam s Ebay-a nekoliko proizvoda tako da sam s ovim brendom već prilično upoznata. Event koji je organiziran u poznatom zagrebačkom lounge baru Matis, za mene je bio pravo osvježenje. Prostorom je dominirao miris svježe lavande, pastelne boje i zvuk akustične gitare iz koje su proizlazili divni tonovi francuskih balada.

Udobno sam se smjestila pored mojih kolegica Sare kojoj još jednom zahvaljujem na ustupljenim fotografijama i Petre, te uživala u prezentaciji domaćina koji su radi ukupnog dojma nosili mornarske kape. Naime, mali mornar koji gleda u daljinu predstavlja simbol i logo brenda.


Le Petit MARSEILLAIS® jedan je od najuspješnijih francuskih brandova, a domaće tržište oplemenit će širokim portfeljom proizvoda za njegu tijela te sredstava za njegu kose. Kroz svoju dugačku i bogatu povijest u Francuskoj se pozicionirao kao tržišni lider u kategoriji proizvoda za njegu tijela. 

Poznata kolekcija kozmetičkih proizvoda Le Petit MARSEILLAIS® koja ljubitelje opojnih i zavodljivih mirisa vodi ravno u jedinstvenost i čarobnost francuske pokrajine Provanse.
 Le Petit MARSEILLAIS® kozmetika inspirirana je autentičnošću, jednostavnošću i tradicijom jugoistočne Francuske, čiju posebnost i lagodnost uživanja u životu dočarava kroz bogatstvo mirisa poput lavande, ružmarina, bademovog ulja, kamilice, maslina te začinskog bilja.Do sada sam imala prilike isprobati gelove za tuširanje koji su me oduševili neobičnim kombinacijama mirisa i činjenicom da ne isušuju ni najzahtjevniju kožu. Prije par godina, iz Pariza sam dobila kruti sapun Savon de Marseille  koji mi je ostao u sjećanju kao prirodan i čist.

Nakon uvodnog dijela domaćina, imale smo priliku isprobati sve proizvode koji će biti dostupni kod nas. 
Mirisni gelovi za tuširanje , njega kose koja uključuje šampone, regeneratore i maske za svaki tip kose, hidratacija kože koja uključuje hidratantna mlijeka i balzame u jedinstvenim kombinacijama mirisa i sastojaka.
Posebnost događaja su svakako bili pravi pravcati mornari- momci koji su se iznimno trudili oko nas:  demonstrirali proizvode te pazili da ne ostanemo žedne i gladne.
Bravo momci, svaka čast!

Za kraj, zahvaljujem domaćinima na divnom događaju, dobro nam došao Le Petit Marseillais, volimo luksuz po prihvatljivoj cijeni, volimo se razmaziti nakon stresnog dana  opojnim i zavodljivim mirisima.


         Makeup Ninja , Sara's Magical World    moja malenkost i naša dva mornara 

Le Petit MARSEILLAIS® proizvodi dostupni su u svim boljim dućanima diljem Hrvatske od 05. svibnja 2014

Bacam se na isprobavanje proizvoda, a i za Vas imam lijepo iznenađenje, zato stay tuned !Jeste li već probale koji Le Petit MARSEILLAIS proizvod ?

Oznake: ,