NovExpert Hyaluronique serum Booster najava




Prošli tjedan, prisustvovala sam predstavljanju noviteta medicinskog francuskog brenda NovExpert.
Kada sam pročitala u pozivnici da će naši domaćini biti gospodin Cyrill Telinge i gospodin Dr.sc. Stribor Marković mag. pharm,. fitoaromaterapeut, zasigurno najcjenjeniji i najpoznatiji stručnjak na polju fitoterapije i aromaterapije i čiju knjigu proučavam te čitam nekoliko mjeseci. Woow koja čast za mene :))
                                                                                izvor

Cyrill Telinge, osnivač i vlasnik francuske kozmetičke tvrtke NovExpert, osvojio me zadnji put na našem druženju o kojem sam Vam pisala u ovom postu .
                                                       izvor
Ukupni dojam druženja zaokružio je lijep prostor zagrebačkog Le Cinema caffe i ljepotice iz Ro.Ra. Natura tvrtke.

Tema: HIJALURONSKA KISELINA
O hijaluronskoj kiselini, mislila sam da znam skoro sve. No, prevarila sam se, na izuzetno edukativnom  eventu, saznala sam neke nove činjenice o hijaluronskoj, pa idemo redom:
Kako izgleda HA?
Hijaluronska kiselina je fino granuliran prah u koji se dodaje voda i konzervansi kako bi se dobio želatinasti gel ili tekucina koja se potom upotrebljava u kozmetičke svrhe.
Djeluje li HA preko kože?
Do ovog druženja, bila sam uvjerena kako molekule hijaluronske kiseline dodane u razne kreme i serume radi svoje velike molekularne težine, teško mogu prodrijeti u dublje slojeve kože površinski i stoga nisam previše vjerovala u moć kod borbe protiv bora.   Gospoda domaćini, objasnili su nam da se molekula hijaluronske kiseline razlamaju u manje fragmente i time osigurava njihovo prodiranje u dermis i tako djeluju dublje i na bore, te na stvaranje novog kolagena. Kada je molekula prevelika, takav proizvod djeluje hidratantno, ali će utjecaj na smanjivanje bora biti nikakav.
Iz čega se dobiva HA?
Ovo je pitanje na koje nisam znala dati nikakav odgovor i zapravo sam se jako iznenadila činjenicom. Hijaluronska kiselina, dobiva se iz pijetlove krijeste određene vrste pijetlova.

Koliko se HA zadržava u našem organizmu i koja količina se nalazi u preparatima?
Apliciranjem preparata na bazi HA, ista ostaje oko 8 sati, mnogi proizvođači kozmetike koriste HA prevelike molekularne težine u koncetraciji 0,5-5 %.

Sada kada smo saznali za činjenice o HA, vratimo se novitetu koji dolazi u Hrvatsku u lipnju i kojeg ćemo mi blogerice među prvima isprobati.



HYALURONIQUE SERUM BOOSTER

Radi se o formuli inspiriranoj posljednjim napretkom anti-age medicine.
Serum koji je  ekvivalent 20 injekcija hijaluronske kiseline.
Svaki dan, jednom do dvije doze ovog ultra koncetriranog seruma koji sadrži 4 različite vrste hijaluronske kiseline, pomaže pomlađivanju kože, uklanjanju bora, hidrataciji i zaglađivanju kože.
Sadrži 480 mg HA.

HYALURONIQUE serum je pogodan za sve tipove kože, koristi se kao dnevna i/ili noćna njega. Može se koristiti samostalno, ispod kreme ili pomiješan s uobičajenom kremom. Također je pogodan za područje oko očiju.

Koja je razlika između NovExpert-ovog HYALURONIC seruma i mnogih drugih na tržištu?

NovExpert je posebnom tehnologijom, razlomio preveliku molekulu HA i dobio manje, djelotvorne molekule koje duboko ulaze u dermis i tako učinkovito djeluju na bore i elastičnost kože. Hijaluronska kiselina, dobivena je iz pšenice, i time pogodna i za vegane.

Proizvod je dermatološki testiran, hipoalergen, 100 % prirodnog porijekla i bez ulja.
 0 %  preservativa, silikona, BHT-BHA, EDTA, PEG, parabena, phenoxyethanola, potassium sorbate, dehydrocetic acid, triclosan, sorbic acid, methylisothaizo-linone itd.




Proizvod dolazi u količini od 30 ml i neslužbeno sam saznala da će cijena iznositi oko 50 eur-a.

Hvala NovExpert Hrvatska na još jednom prekrasnom, ležernom i iznad svega vrlo edukativnom druženju!

Moram se pohvaliti i posebnim darom gospodina Cyrill Telingea za zalaganje tijekom predstavljanja.




Thank You Cyrill :))



Eto drage moje, stiže nam ultra koncetriran serum s hijaluronskom dobivenom posebnom tehnologijom kako bi što bolje djelovala. Jedva čekam isprobati i uvjeriti se u moć hijaluronske kiseline u segmentu bora, elastičnosti i hidratacije kože.

Oznake: , , , , , , , ,