Vikend darivanje: osvoji Apivita Propoline šampon s kamilicom i medom

Ljeto je godišnje doba vrlo stresno za kosu : znojenje, sunce, voda iz bazena, vjetar, morska voda i ostali vanjski čimbenci isušuju kosu i čine ju lomljivom i beživotnom.

Apivitini šamponi . ne sadrže sintetičke sastojke koji mogu biti štetni za zdravlje i okoliš. Ne sadrže SLES, mineralna ulja, parabene, silikone, propilen glikol, etanolamine, boje, ftalate, PMC, NM.

 Kako bi  zaštitili kosu i sačuvali njezin zdrav i lijep izgled i u ekstremnim ljetnim uvjetima, kosu

 moramo prati nježnim proizvodima namijenjenim svakodnevnom korištenju.

Prednosti Apivitinog Propoline šampona s kamilicom i medom :

Kamilica nježno čisti kosu i tjeme, dok ekstrakt nevena umiruje tjeme i sprječava iritacije.
Ekstrakt meda omekšava i hidratizira kosu.
Bio-pamučni zaštitni sustav, ekskluzivna Apivitina inovacija, ojačava teksturu kose i poboljšava elastičnost, time stvarajući zaštitu od negativnih utjecaja iz okoliša.
Idealan za svakodnevnu upotrebu, prikladan je za cijelu obitelj.
Apivita je zamijenila vodu infuzijom ružmarina u liniji propoline kako bi pojačala antioksidacijsko, antiseptičko i anti-iritacijsko djelovanje proizvoda.

 Drage ljubiteljice Apivite, ovaj vikend možete osvojiti ovaj visokovrijedni Apivitin šampon.

Kako osvojiti nagradu?.

-  napišite u komentaru koji je Vaš najdraži Apivitin proizvod i zašto . NE OSTAVLJAJTE PODATKE U KOMENTARIMA ALI OSTAVITE NEKO IME ILI NADIMAK

- u komentaru navesti pod kojim imenom pratite Dear Skin beauty blog 

.Darivanje je otvoreno za SVE čitateljice .

Javljajte se do nedjelje 27.07.2014.. u ponoć, a 28.07.2014. ću nasumičnim odabirom preko Random.org  izabrati dobitnicu koja se mora javiti u roku od 48 sati.

Sretna dobitnica Apivitinog šampona je Marinela Šušković, molim podatke na mail u idućih 48 sati, u suprotnom moram izabrati novu dobitnicu.Oznake: , ,