NUXE HUILE PRODIGIEUSE SUHA ULJA + VIKEND DARIVANJE


Huile Prodigieuse, kultni proizvod iz Laboratorija Nuxe nastao je 1991-e godine prema zamisli zaposlene žene i majke koja je željela pojednostaviti svoj ritual njege : Proizvod koji će u jednom potezu tijelo obaviti nevjerojatnom mekoćom i očaravajućim mirisom, proizvod koji će nahraniti lice i učiniti ga neodoljivo nježnim i proizvod koji će uz sve to i kosu učiniti savršeno svilenkastom i mirisnom

Od tada, Nuxe suho ulje proda po jedan komad se svakih 6 sekundi. Osvojilo je mnoge žene, pa tako i mene i godinama je moj vjerni pratioc.


Sadrži ulja lješnjaka, makadamije, slatkog badema, gospine trave, kamelije, borača i vitamin E. 
Primjena je zaista multifunkcionalna: umjesto keme, umjesto seruma, z anjegu kose, tijela, pomiješano s tekućim puderom itd itd.
Iz Nuxe-a kažu da je njegova jedinstvena formula mnogo je puta kopirana, ali jedino je Laboratorij Nuxe postigao savršen spoj izvornih prirodnih sastojaka, učinkovitosti i senzualnosti. Nuxe-ovo suho ulje neodoljiv je koktel 6 dragocjenih biljnih ulja posebno odabranih zbog svoje kvalitete i brojnih dobrobiti za kožu. Esteri biljnog porijekla daju mu savršenu teksturu zbog koje se upija u kožu u trenu te je ostavlja sasvim suhom, ali neodoljivo mekom i nježnom na dodir.

Kasnije,Huile Prodigieuse®  dobija svoju sestru Huile Prodigieuse® Or, odnosno verziju suhog ulja sa zlatnim sjajem. Zlatna je zvijezda ljetne višenamjenske njege. Naglašava preplanulu boju, daje blistavost kosi, tijelu, njeguje i pruža svjetlucajući efekt prije večernjeg izlaska.


Ovaj vikend želim da još jedna moja čitateljica uživa u ovom proizvodu. Poklanjam Vam Huile Prodigieuse® Or, čudesno ulje s zlatnim česticama 100 ml !

Kako osvojiti nagradu?.

-  napišite u komentaru koji je Vaš najdraži Nuxe proizvod i zašto . NE OSTAVLJAJTE PODATKE U KOMENTARIMA ALI OSTAVITE NEKO IME ILI NADIMAK
- u komentaru navesti pod kojim imenom pratite Dear Skin beauty blog 
- šodijeliti (SHARE) ovu objavu na svome profilu, ovaj uvjet je za FB fanove, ukoliko nemate profil nije obavezno.
Darivanje je otvoreno za SVE čitateljice .

Javljajte se do nedjelje 10.08.2014.. u ponoć, a 12.08.2014. ću nasumičnim odabirom preko Random.org  izabrati dobitnicu koja se mora javiti u roku od 48 sati.

Sretno :)

Dobitnica zlatnog ulja je Magdalena Goldić
Molim dobitnicu da se javi u roku 48 sati na moj mail eyedetoxx@gmail.com, u suprotnom moram birati ponovo.

Oznake: , ,