CATRICE 12h MATT MOUSSE MAKE UP PUDER U PJENI



Današnji post mi se pokrao u nekom mom planu i redoslijedu ali jednostavno kada me nešto istinski oduševi (ili razočara) ne mogu čekati da podijelim sa svima.
Odmah na početku moram napomenuti da je ovo moj prvi Catrice puder koji sam probala. Zašto? Pa jednostavno sam rijetko kupovala pudere u drogerijama i svoju pažnju usredotočila prema ljekarničkim i parfumerijskim brendovima te kupovala i po 10 puta skuplju braću drogerijskim prekrivalima. Na nedavnom predstavljanju Catrice noviteta (klik) imala sam priliku isprobati novitete u kolekciji proljeće/ljeto 2015 a između ostalog i ovaj puder.
OPIS PROIZVODA: poboljšana teksture i nove boje - osjetljiv mousse praktički se stapa sa vašom kožom i ostavlja prirodan, mat ten. Pore i fine linije? Nevidljive! Prikladno za sve tipove kože.

TEKSTURA, PREKRIVANJE:Puder spada u pjenaste teksture, lagane tetsture s srednjim prekrivanjem koje se može lako nadograđivati.

NIJANSE: 010 Soft Ivory, 020 Nude Rose, 025 Light Beige, 030 Natural Beige
CIJENA: 41,90 kn u DM, Mulleru i ostalim drogerijama s Catrice asortimanom
 nakon šest sati nošenja bez pudera u kamenu i korektora, nijansa 025 Light Beige
ZAKLJUČAK: Kada zatopli, ne volim tekuće podloge i obično koristim neku laganu BB, CC kremu ili jednostavno samo puder u kamenu koji zna isticati pore i suhe dijelove. Obično ne volim niti pudere s mat efektom jer me najčešće isušuju i zato sam posebno ugodno iznenađena kako ovaj puder surađuje s mojim licem. Ne bih se potpuno složila da odgovara i suhoj koži osim u slučaju jako dobre pripreme(serum+krema) iz jednostavnog razloga što bi mogao zatezati a  suha koža ne bi imala sjaj koji joj kronično nedostaje. Moja koža je mješovita i također zahtjeva dobru pripremu a ja to rješavam tako da na obraze nanesem serum ili kap ulja, nakon upijanja nanesem dnevni fluid i potom stavljam puder. Ne koristim baze ni fiksatore osim u posebnim prilikama a tokom dana koristim puder u kamenu i blot papiriće za moj mastan nos. Nijansa Light Beige je srednje neutralna nijansa i super pogođena za moj ten iako ću ovih dana kupiti i Natural Beige za ljeto a i iz razloga da ne nestane iz asortimana što obično biva kada se navučeš na neki proizvod :D
U svakom slučaju, dok ga ima u asortimanu obavezno bacite pogled jer puder je vrijedan pažnje: lagan na koži, optički smanjuje pore i bore, matira i ne uzrokuje začepljene pore.
*PR PROIZVOD

Koji je vaš najdraži mat puder? Volite li pudere u pjeni?



Oznake: ,