FILORGA TIME-FILLER EYES KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU


Godinama pišem o važnosti njege kože oko očiju a koliko je taj dio važan svakim danom sam sve više uvjerena. Nažalost, vrlo često viđam žene (a i muškarce) kojima je područje oko očiju prilično isušeno, dehidrirano i prožeto borama. Naravno, mnoge bore su mimičke bore od smijanja i žmirkanja i tu nema previše pomoći ali zaista mislim da se adekvatnom njegom može puno toga popraviti i odgoditi. Da li vam treba okoloočna krema ili ne, pisala sam u ovom postu.
Moja koža je mješovita dok je područje oko očiju suho i iz tog razloga ja trebam poseban proizvod za njegu oko očiju. Vremenom su okoloočne kreme postale moj pravi fetiš i skoro prava opsesija za pronalaskom one prave jer smatram da je kupovina okoloočne kreme najzahtjevnija avantura.
Danas vam tipkam o jednoj kremici koju koristim posljednjih mjesec dana a dolazi od brenda Filorga s kojim sam itekako upoznata. Kada su se pojavili na tržištu prije nekoliko godina, prvi proizvod koji sam kupila bila je Meso-maska i nakon toga ju ponovila još dosta puta a danas vam donosim dojmove o TIME-FILLER EYES.

OPIS PROIZVODA: krema za područje oko očiju.Djeluje na bore, podočnjake, spuštene kapke i trepavice. Rezultati su vidljivi nakon 28 dana upotrebe; 80% zategnutije područje oko očiju, 70% lifting efekt na kožu kapka, 60% smanjeni tamni podočnjaci, te 45% obnovljene trepavice.

AMBALAŽA, TEKSTURA, UPIJANJE: Kao što vidite na fotografijama, radi se o kvadratnom lončiću i u standardnoj količini od 15 ml. Pakiranje je zaista luksuzno tako da ova kutijica izgleda puno veća te sam u prvi tren pomislila da se radi o zapremnini od 50 ml. Inače, kvadratna ambalaža je zaštitni znak brenda pa su tako i ostali proizvodi koje sam imala su dolazili u istoj ambalaži. Tekstura je balzamasta, čvrsta i kako bih rekla "konkretna". Ne radi se o laganoj, polu-gelastoj ili gelastoj kremi već o onom tipu proizvoda koji kada naneseš onda ga i osjetiš na koži. Usprkos gušćoj teksturi, krema se jako brzo upija, ne ostavlja sloj na koži, nije masna niti teška pa sam iz tog razloga koristila i ujutro i navečer jer korektor lijepo sjedne preko nje a ne treba čekati dugo upijanje.

Na deklaraciji kreme piše kako djeluje i na kapke u smislu liftinga spuštenih kapaka, na bore nastanjene na okoloočnom području, tamne kolutove te čak i na trepavice u smislu da ih jača. Moja koža oko očiju je tanka, suha, imam nekoliko sitnih borica uzrokovanih dehidracijom (lucky me) ali nemam tamne podočnjake već udubljene s povremenim vrećicama ali i lagano spuštene kapke. Iz svih ovih razloga čini se da je ova krema baš nešto što meni treba pa sam ju nanosila i ispod očiju, oko očiju te na kapke. Trepavice nisam mazala jer jednostavno nemam tu naviku a nekako mi se čini nespretno za korištenje na trepavicama.
SASTAV:

CIJENA: 388 kn za 15 ml, dobavljivo u ljekarnama i Formasana trgovini (Teslina 13, Zagreb)
ZAKLJUČAK: Filorga je vrhunska francuska kozmetika usmjerena anti-age njezi i u svim njihovim proizvodima nalazi se veliki broj sastojaka. Obzirom na moje godine i činjenicu da je anti-age oznaka koju odavno tražim na proizvodima, ova kremu bih preporučila osobama koje doista imaju sve navedene probleme u opisu: bore, neelastičnost, spuštene kapke i vidljive promjene na području oko očiju. Također, po meni je najbolji izbor za godine  iznad 35-te i mislim da nema potrebe koristiti na mlađoj koži u smislu prevencije jer u tom slučaju postoje drugi proizvodi a o jednom takvom ću vam uskoro pisati. Na podočnjake nema posebnog efekta kao uostalom niti jedna krema, a taj efekt niti ne očekujem ali ima efekta na poboljšavanje teksture kože. Iz dana u dan ju zateže iako u slučaju spuštenih kapaka neće biti dovoljno samo mazanje kreme bez nekih drugih rituala poput masaže ili gimnastike lica. Time Filler eyes krema hidratizira iako je meni za noćnu njegu potrebna i kapljica nekog ulja ispod kreme, daje volumen koži a to ćete najbolje primjetiti kada ju koristite nekih sedam dana dva puta dnevno a potom napravite pauzu od nekoliko dana. Ovo je bio jedan moj mali test kako bih što bolje uočila efekte i definitvno ima razlike kada se krema koristi i onda kada se pauzira. Cijena kreme nije niska i ne znam koliko sam ju kompetentna komentirati iz razloga što je iznos oko 400 kn moj prosjek koji dajem za takve proizvode. Osobno mislim da se isplati uložiti u proizvod ukoliko pronađete ono što vam odgovara a još k tome radi svoj posao jer 15 ml može potrajati preko 6 mjeseci a Time Filler eyes krema je jedna od boljih koje sam do sada probala.
*PR PROIZVOD

Jeste li isprobali koji proizvod brenda Filorga? Koju trenutno okoloočnu njegu koristite?

Oznake: , , , ,