VICHY IDEAL SOLEIL BRONZE DOJAM I DOBITNICI


Očekivano svakog proljeća, na tržište pristižu noviteti iz sunčanih linija sa visokim SPF faktorom. Vichy je nedavno izbacio posljednji novitet u svojoj zaštitinoj liniji: Ideal Soleil Bronze gelasti fluid koji dolazi u dvije verzije: SPF 30 i SPF 50.
Prije sedam dana ste imali priliku osvojiti dva komada Ideal Bronze fluida u ovom postu a danas vam donosim svoj dojam ovog proizvoda te na kraju posta objavu dobitnika.

OPIS PROIZVODA:  hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osjetljive kože lica koji pruža visoku zaštitu te idealnu preplanulost jer stimulira prirodnu proizvodnju melanina za zlatni, blistavi i ujednačen ten.
Filter protiv „sivog tena“ i kompleks s glicerinom udruženi s Tirozinom C ( aktivatorom melanina) pružaju koži lica zlatni, blistavi i ujednačen ten. Proizvod također sadrži Aquabioryl za još više hidratacije.  Inovativna tekstura gel-fluida iznimno je svježa, vodenasta, nemasna, neljepljiva te prilagođena čak i za osjetljivu kožu. Ideal Soleil Bronze ne sadrži kremu za samotamnjenje te je dostupan sa zaštitnim faktorom SPF 30 za visoku te SPF 50 za vrlo visoku zaštitu.
TEKSTURA, UPIJANJE, MIRIS: Kada sam prvi puta istisnula ovaj proizvod iznenadila sam se koliko je formula kremasta jer nemam pojma zašto, očekivala sam nešto  jako gelasto. Radi se zapravo o hibridu fluida i kreme, na prvu prilično bogata ali samim razmazivanjem odmah osjetite osvježavajuću teksturu gela ali i istovremenu hidrataciju. Kožu prvih pet minuta čini sjajnom i ostavlja masni sloj no nakon upijanja nestaje sjaj ali ostaje lagani film na licu koji se meni pokazao kao dobra podloga za puder. Ideal Bronze ne matira u potpunosti kožu, ali niti ne masti dodatno, iako je moja koža  mješovita i svakako koristim pudere u prahu ili blot papiriće za suzbijanje sjaja na T zoni sa ovom gel-kremom mi taj sjaj uopće nije smetao, barem sad u ovom prijelaznom razdoblju. Kada nastupe visoke temperature još ću vidjeti kako će se ponašati ali svojom laganom teksturom doista obećava, također ne preporučujem koristiti preblizu očima kao uostalom niti jedan sličan proizvod. Za suhu kožu topla preporuka koristiti neki serum/ulje/hidratantnu kremu ispod ovog proizvoda kako bi hidratacija bila potpuna jer nisam sigurna koliko će gelasta tekstura biti dovoljna suhom tipu.
Ideal Solei Bronze ima još jednu karakteristiku a to je da stimulira proizvodnju melanina što znači da boja koju uhvatite suncem  postaje ljepša i dugotrajnija. Što se tiče ove funkcije, zaista ne znam da li ću moći potvrditi obzirom da ja osobno bježim od sunca i nikada se ne sunčam.


CIJENA: 132,74 kn (50 ml) u ljekarnama i ljekarničkom dijelu DM-a.
SASTAV: 
*PR PROIZVOD
DOBITNICI Ideal Soleil Bronze  gel-fluida su Elena Coco i Kristina Kemešić. Molim podatke na mail! 

Jeste li već izabrali svoju SPF kremu za ovo proljeće? Vichy redovito opskrbljuje ljekarne testerima zato toplo preporučujem da potražite tester ovog noviteta te isprobate na vlastitoj koži.

Oznake: ,