ponedjeljak, 27. veljače 2017.

THE BALM HAUL: MEET MATT(E) NUDE PALETA, RUMENILO I TRAJNI RUŽ

Veliki sam ljubitelj neutralnih i mat paleta sjenila za oči, danas je na redu da vam pokažem neke od mojih favorita The Balm kozmetike. Inače, ovaj brend mi je jako drag iz razloga što većina proizvoda ne sadrži talk, pigmentiranost im je odlična, a najvažnije-postojanost na koži što je mislim, svima jedna od najdražih karakteristika.


The Balm Meet Matt(e) Nude paleta dolazi u zaista širokom spektru nijansi koja se mogu međusobno savršeno kombinirati. Ambalaža je praktična, ništa spektakularno niti fancy što je nekima super, a nekima malo manje. Meni osobno su retro ambalaže čisto pristojne iako kartonske što može vremenom dovesti do manje atraktivnog izgleda (dirajući nečistim prstima ili kistovima često se napravi nered na vanjskom dijelu ambalaže). Svaki proizvod sadrži ogledalo što je vrlo praktično i poželjno, posebno ako svoju šminku nosite sa sobom u torbicama.
Da se vratim na paletu sjenila, ista sadrži čak devet nijansi od koje svaka sadrži 2,8 grama što je prilično dosta i može potrajati jako dugo, usudila bih se reći-nepotrošivo.

Osobno tamnije nijanse rijeđe koristim tako da mi se takve obično pokažu nepotrošive. Kada smo kod tamnijih nijansi, vrlo lako se mogu koristiti i za osjenčavanje obrva tako da sam sigurna da je paleta u potpunosti prilagođena svim potrebama i zahtjevima

Prvi red palete Matt Johnson, Matt Garcia i Matt Malloy

Drugi red: Matt Rosen, Matt wood i Matt Singh

Treći red: Matt Abdul, Matt Lombardi i Matt Hungh

Koristim ih bez baze za sjenila jer sam zadovoljna pigmentiranošću, ne truse se,  iako ovisi o nanošenju naravno, ali tijekom dana nema straha da se nađe na mjestima gdje nisu bila predviđena ako me razumijete (na podočnjacima, obrazima, u borama...).
Posebno sam zaljubljena u nijansu Matt Lombardi jer se radi u žutoj nijansi koja odlično neutralizira moje još uvijek crvene kapke.
Cijena: 367,90 kn
Drugi proizvod kojeg jako volim je rumenilo Instain u nijansi Houndstooth


The Balm rumenila mi nisu nepoznanica. Često ih koristim upravo iz spomenutih karakteristika: ne sadrže talk i drže dugo na licu bez oksidiranja i "skidanja" sa kože.
Ovog puta htjela sam vam pokazati jednu prekrasnu nijansu koja je pogodna za više tipova kože jer ima dovoljno hladnog podtona u sebi, a istovremeno izgleda i vrlo toplo na licu.
Nijansa Houndstooth je prljavo-roza boja, daje laganu svježinu koži, a ono radi čega ju obožavam je razlog što se može kombinirati uz razne nijanse ruževa. Znate onaj problem: jedno rumenilo, drugi ruž za usne pa to sve zajeno na licu izgleda presmiješno. Kod ovog rumenila je mala mogućnost da se neće uklapati u bilo koji ruž koji koristite uključujući i crvene nijanse. Kako sam spomenula da nema talka, time mi je još draži jer ne čepi pore na obrazima.
Pigmentiranost je visoka, uobičajena za The Balm proizvode tako da je dovoljno "piknuti" kist u rumenilo, te dobro izblendati kako bi dobila odličan efekt.



Cijena: oko 170 kn
Posljednji proizvod mog širokog The Balm asortimana je jedan tekući ruž koji je potrošen do kraja, to je dokaz koliko sam ga voljela. Znate i sami da nisam posebno od mat efekta na usnicama, ali ovaj me "kupio" svojom neutralnom nijansom, neutralnim okusom i činjenicom da ne isušuje usnice.

Meet Matt(e) Huges u nijansi Commited



Radi se o nude nijansi s mrvicu peach pigmenta tako da na usnicama ne izgleda "mrtvački", a opet izgledate našminkano. Aplikator je vrlo mekani, precizan i dozvoljava da se rade konture usana po želji iako ne preporučujem da pretjerujete i prelazite suviše izvan svog prirodnog oblika usana.
Nema mirisa niti okusa, na usnicama je vrlo ugodan i kako piše da je "longlasting", mogu potvrditi da izdrži oko 4-5 sati bez popravljanja, iako sve ovisi koliko pijete, jedete i radite slične radnje usnicama. Inače, dostupno je oko 7 nijansi na prodajnim mjestima i ja osobno posjedujem još jednu crvenu nijansu koju ću vam pokazati drugom prilikom.
Cijena oko 142 kn

ZAKLJUČAK: Volim ovaj brend i posjedujem mnogo proizvoda uključujući poznati highliter o kojem ste čitali na mnogim blogovima. Cijene su nekima vjerojatno visoke, ali moram napomenuti da se lako "ulove" na čestim akcijama na prodajnim mjestima: Bipa, Martimex i Muller i pišite mi koji su vaši The Balm favoriti? Jeste li što isprobali iz asortimana ovog brenda? 

3 komentara:

  1. Koristim Mary Lou manizer i obožavam

    OdgovoriIzbriši
  2. Godinama mi je najdrazi highlighter upravo njihov Mary-lou,a Betty i Cindy lou su isto odlicne nijanse i svakako se isplate kupiti :) Paletica i rumenilo su mi prekrasni

    OdgovoriIzbriši
  3. Neznam zašto ali meni su ta njihova sjenilla čudna.Boje mi se čine prejake i ova žuta,tvoja omiljena he he mi se cini totalno neupotrebljiva.I još nešto,ni pakiranja mi se ne sviđaju,nekako mi djeluju jeftino,ja bi da za tu cijenu nekako imaju elegantniju ambalazu.Uvjerena sam da su proizvodi kvalitetni jer ih svi hvale,al eto nikako se natjerat da kupim nešto iz navedenih razloga.I da ruž na usnama je prekrasan,a u bočici nekakva smeđe narančasta nijansa,pa mi nije niš jadno....☺😃

    OdgovoriIzbriši