U ŠTO SE ISPLATI ULOŽITI?


Mi žene trebamo jako puno proizvoda zar ne? Nikad dovoljno mazalica, rumenila, parfema itd itd...

Kako su nam budžeti vrlo često ograničeni a potrebe velike, nikad ne stigne sve na red.
Često mi žene postavljaju pitanja tipa : "Možeš li mi preporučiti kremu za lice koja nije komedogena, uklanja bore, sužava pore i hidratizira a da je ispod 100 kn?"
Moram li naglasiti da često žene pronađu odgovarajući proizvod ali zbog ograničenog budžeta traže povoljnije kompromise što je u redu, ali moje mišljenje je da imamo jednu kožu koju treba čuvati i njegovati i danas donosim moj popis proizvoda u koje se isplati uložiti "kuna više". Proizvodi da bi bili kvalitetni nemoraju koštati cijelo bogatstvo i pod kvalitetno ne mislim-skupo.

PROIZVODI ZA NJEGU LICA
Krema, serum, okoloočna njega..to su stvari koje moraju biti skoro savršene i koje su ključ pravilne njege. U takve proizvode treba uložiti prije svega, jer krema nam treba kako bi nas štitila i njegovala, dok deseto rumenilo ili izlazak mogu pričekati.

PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA
Čišćenje lica je vrlo važan dnevni ritual i nije svejedno kakvim ga sredstvom obavljamo. Postoje danas odlični povoljni proizvodi, kao i katastrofalni skuplji. Bit je da proizvod sa lakoćom ukloni nečistoću bez nepotrebnog trljanja, razvlačenja lica i očiju i da ne ostavlja lice iritirano, crveno ili isušeno.
PUDER I KOREKTOR
Nakon proizvoda za njegu, puder je odmah sljedeći koji mora biti kvalitetan. Korektor i puder je nešto što imamo satima na licu i on mora također njegovati, štiti lice i biti pouzdan. Sjetite se samo uvlačenja korektora u bore, pudera koji oksidira i nestaje, uzrokuje akne ili ističe suhe dijelove...užas. Nema kompromisa kada nađemo onaj pravi.


KISTOVI ZA NANOŠENJE MAKEUP-A
Nakon dugogodišnjeg iskustva, shvatila sam da je kvalitetan alat za šminkanje pola posla. Raspadanje dlačica prilikom pranja, ofucani izgled, dlake po licu, loše blendanje...frustrira zar ne? Moje mišljenje je da treba uložiti u kvalitetne kistove koji mogu dugo potrajati i kojima ćemo brzo i lako obaviti svoju dnevnu rutinu šminkanja.

RUMENILO
Još jedan makeup proizvod kojeg nosimo satima na licu i koji može uzrokovati dodatne probleme. Rumenilo mora biti kvalitetno: ne smije oksidirati, nestajati s lica i čepiti pore.
Pojedina odlična rumenila su nedostupna, potrebno ih je naručivati online, ili su prilično skupa, ali dugoročno se isplati.

PINCETA
 Pinceta je moja najbolja prijateljica, i nakon bačenih desetaka komada, shvatila sam da pravu pincetu moram potražiti u specijaliziranim trgovinama za opskrbu kozmetičkih i frizerskih salona. Koliko puta sam samo raskrvarila kožu u želji da počupam dlačicu. 


BRITVICA
Koristite li britvice? Ako da, onda sigurno znate kako postoje preloši primjerci koji su uglavnom povoljni, ali oštećenja koja rade na koži saniramo tjednima. U britvicu se itekako isplati uložiti.


BEAUTY TRETMANI U KOJE SE ISPLATI ULOŽITI
U mojim godinama, kozmetika sve manje daje efekta i ponekad je pomoć potrebno potražiti u dermatološkim kllinikama i kozmetičkim salonima. O tretmanima pripremam jednu seriju postova, a do tada ovo je moja lista onog u što vrijedi uložiti.

MIKROABRAZIJA
TRETMANI VOĆNIM KISELINAMA link
LASER
ELEKTROTERAPIJA VISOKOM FREKVENCIJOM
TRETMANI KISIKOM
MASAŽE LICA I TIJELA 
LIMFNA DRENAŽA (ručna)
BRAZILSKO FENIRANJE link
DEPILACIJA
MINIVAL TREPAVICA link

* fotke preuzete s Google

Slažete li se s mojim popisom? U što se po Vašem mišljenju isplati uložiti a u što ne?

Oznake: , , ,