TOP 5 PROIZVODA BEZ KOJIH NE MOGU


Iako blogosferom kruže razni zanimljivi tagovi, nikako uhvatiti vremena za takve tipove postova, no tag kojim me nominirala Tijana s bloga Sreća je zdravlje za mene je bio pravi izazov.
Radi se o tome da navedem 5 proizvoda bez kojih ne mogu i kako da osoba poput mene koja ne može bez ničega izdvoji samo pet stvari?!  Nakon temeljitog razmišljanja, evo moje TOP liste od 5 proizvoda bez kojih ne mogu zamisliti dan. Proizvodi na slikama su primjeri, pošto se kod mene postava često mijenja.
Prva stvar koja mi je najvažnija je dobar čistač, odnosno gel za umivanje jer ja ne mogu bez temeljitog umivanja i čiste kože.
  What's not to like (recenzija)

Serum za lice je nešto bez čega ne započinjem dnevnu rutinu i bez čega ne mogu zamisliti početak dana ili večeri. Serumom njegujem cijelo lice, okoloočno područje i vrat.
As time goes by (recenzija)
Sada nastaje problem jer kako u moru krema, losiona, mazalica za tijelo izabrati samo jedan proizvod? Odlučila sam da na ovom mjestu stoji hladno prešano biljno ulje. S takvim uljem mogu puno: očistiti makeup, hidratizirati lice i tijelo, te njegovati ruke.
biljna ulja (klik

Zahvaljujući mom "krasnom" tenu kojeg krasi crvenilo i ispucane kapilare, bez pudera ili BB kreme ne izlazim u javnost, a ujedno se zaštitim SPF faktorom.
Lioelle Dolish BB krema (recenzija)

Moje male oči koje nisu nimalo primjetne ako ih ne naglasim zahtijevaju must have proizvod - maskaru!
 (recenzija)

Suhe, zahtjevne usne vape za dobrom njegom, a kako želim i malo boje na usnama, prednost dajem toniranim balzamima.
Rosal lip balm (recenzija)
I za kraj, ah, vidim da sam već ispunila kvotu od 5 komada, ali moram dodati rumenilo bez kojeg ne izlazim. Rumenilo daje svježinu licu, živost i podiže cjelokupni dojam.
Jane Iredale blush (recenzija)

Neću tagirati pojedinačno već pozivam sve čitateljice i kolegice da napišu svojih 5 proizvoda bez kojih ne mogu zamisliti dan, jako me zanimaju Vaši odgovori.

Dijelimo li koji top proizvod? 

Oznake: ,